Google, iOS’tan Android’e geçmek isteyenler için özel bir iOS uygulamasını geliştirdi

Eğer verilerinizi iOS’tan Android’e aktarmak istiyorsanız, artık kullanabileceğiniz bir iOS uygulaması var. Google, Switch to Android adını verdiği özel uygulamasını yayınladı!

iOS’tan Android’e geçmek artık çok daha kolay

Google, verilerinizi iPhone’dan bir Android cihaza kolayca taşımanıza yardımcı olacak bir uygulamayı iOS içinde sessiz sedasız şekilde yayınladı. Kullanımı tamamen ücretsiz olan bu uygulama, iOS işletim sistemindeki verilerinizi Android platformuna aktarabilmenize olanak tanıyor.

iOS uygulama marketinde Switch to Android adıyla yayınlanan bu uygulama, fotoğraf, video, kişiler ve takvim etkinlikleri gibi en önemli verilerinizi Android’e taşıma olanağı tanıyor. Uygulama yoluyla kablosuz olarak aktarım yapabiliyorsunuz. Uygulamada mesajlar taşınmıyor, ancak iMessage’ı nasıl kapatacağınız konusunda size yol gösterecek yönergeler mevcut durumda. Böylece arkadaş ve ailenizden gelen kısa mesajları da kaçırmanızın önüne geçilmiş.

Switch to Android uygulamasını hemen buradan edinebilir ve iPhone’dan Android tabanlı bir telefona geçmeyi düşünüyorsanız verilerinizi iOS’tan Google’a kolayca aktarabilirsiniz.