Google Pixel Launcher için yeni sızıntı!

Google'ın yeni telefonlarında Nexus markasını görmeyeceğimiz, sızan yeni launcher APK'sı ile birlikte neredeyse kesinleşti!

Google Pixel Launcher sızdı!

Google'ın Nexus akıllı telefon serisinin yakın bir gelecekte bir isim ve üretici değişikliğine uğrayacağı söylentisi bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Teknoloji devinin akıllı telefonlarının Pixel markası altında üretileceğine dair artık elimizde yeterince kanıt bulunduğunu söyleyebiliriz.

LlabTooFer adlı Twitter kullanıcı tarafından yapılan sızıntıya göre Google'ın sıradaki telefonlarında kullanılacak launcher, Pixel Launcher adını taşıyor. Bu da, tıpkı daha önceki tablet ve Chromebook modelleri gibi, yeni telefonların da Pixel adını taşıyacağı iddialarını doğruluyor.

Bu isim değişikliğinin yanında yeni Nexus telefonlarda birçok değişiklik de söz konusu olacak. Buna göre "G for Google" açılır sekmesi yeni cihazlarda yer alacak, ayrıca simgeler de yeniden boyutlandırılacak. Bununla birlikte bazı arayüz elementlerinde de değişiklikler yapılacak.

Pixel Launcher'ı denemek isteyenler için bir APK'nin indirilebilir durumda olduğunu da hatırlatalım. Fakat bunun resmi bir sürüm olmadığını ve bazı problemlerle karşılaşabileceğinizi ekleyelim. Yine de risk alırım diyorsanız, LlabTooFer'in Twitter hesabına göz atabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları