Google'dan sürpriz Nexus sızıntısı!

Google'ın yayınladığı Instagram gönderisinde görünen bu telefon, yeni nesil Nexus akıllı telefon olabilir!

Google'dan yeni Nexus sızıntısı!

Samsung'un amiral gemisi phablet modeli Galaxy Note 7'nin yanında 2016'nın ikinci yarısında piyasaya sürülecek en heyecan verici modellerden birisi de Google'ın yeni Nexus cihazları. Bazı güvenilir kaynaklardan yapılan yeni sızıntılara göre Google önümüzdeki aylarda iki yeni Nexus modelinin tanıtımına hazırlanıyor.

Her iki modelin de HTC tarafından üretileceği söyleniyor; ki bu da Google'ın en yeni Android 7.0 Nougat yazılımına üst düzey donanımların eşlik edeceği anlamına geliyor.

Şimdiye kadar sadece tahmini tasarımların sunulduğu bu modellere dair Google kazara önemli bir sızıntıya neden olmuş gibi görünüyor. Google Photos için atılan bir Instagram gönderisinde görünen cihazın, yeni Nexus'lardan birine ait olduğuna kesin gözüyle bakılıyor.

Bu yıl itibariyle Google'ın Marlin ve Sailfish kod adlı iki modeli piyasaya sürmesi bekleniyor. Marlin'in Nexus 6P'nin bir devamı niteliğinde olacağı ve metal gövde ve üst düzey donanım özellikleriyle geleceği tahmin ediliyor. Sailfish ise Marlin'le benzer özelliklere sahip olsa da plastik bir gövdeye sahip, görece daha küçük bir cihaz.

Okuyucu Yorumları