Google'ın 4 Ekim'deki etkinliğinde ne göreceğiz?

Google'ın 4 Ekim'de gerçekleştireceği etkinlikte neler görebiliriz?

Google'dan 4 Ekim'de ne bekliyoruz?

Google'ın ABD'nin San Francisco kentinde 4 Ekim tarihinde düzenleyeceği etkinlikte aslında ne göreceğimiz az çok biliniyor. Bunların en başında kuşkusuz yeni akıllı telefonu Pixel ve Pixel XL yer alıyor.

HTC ile işbirliği ile hazırlanan Pixel ve Pixel XL, artık Google'ın Nexus telefonları yerine geçiyor. Evet, şirktin Nexus serisini sonlandırdığı daha önce ortaya çıkmıştı. Bundan sonra Pixel ile yola devam edecek olan Google, ilk modelleri için de HTC'yi seçti.

Pixel ve Pixel XL

Pixel ve Pixel XL

HTC tarafından Pixel ve Pixel XL olarak piyasaya sunulacak olan yeni telefonlar, 5 inç ve 5.5 inç boyutlarında olacak. Daha önce sızan bilgilere göre her iki telefon da teknik kadro olarak birbirinin aynı olacak, yalnız ekran boyutu itibariyle farklılık gösterecekler. Öte yandan telefonları HTC'nin yapacak olması, Pixel ve Pixel XL'ı ülkemizde de görebileceğimize işaret olabilir.

Google Home

Google Home

Geçtiğimiz mayıs ayında Google'ın gerçekleştirdiği I/O konferasında yüzünü gösteren Google Home, Amazon Echo'nun Google versiyonu olarak karşımıza çıkmıştı. Detayları çok bilinmeyen cihazın bu dfa sahnede kendine daha fazla yer bulması ve hakkında daha detaylı bilgi verilmesi bekleniyor.

Yeni tablet

Son günlerde gelen sızıntılara göre Google, yeni bir tablet hazırlığı içinde olabilir. Ayrıca bunu Huawei ile birlikte gerçekleştireceği ve tabletin 7 inç boyutunda olacağına ilişkin bilgiler de var. Yani etkinlikte bu tabletin duyurusunu da görebiliriz.

4K Chromecast

Görüntüleme cihazlarına son zamanlarda gelen HDR ve 4K güncellemeleriyle beraber, Google'ın Chromecast'inin de ne zaman 4K yeteneğe kavuşacağı merakla bekleniyordu. Yine 4 Ekim'deki etkinlikte buna ilişkin açıklamayı da bulabiliriz.

Okuyucu Yorumları