Google'ın beklenen telefonlarından yeni sızıntı!

Google'ın Nexus markasını kullanmayacağı ilk telefonları gün saymaya başlarken, yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor...

Google'ın telefonlarından yeni sızıntı!

iPhone 7'ye dair detayların artık yavaş yavaş belli olduğu şu günlerde, gözler aynı zamanda Google'ın yeni amiral gemisi modellerine de çevrilmeye başladı. Firmanın HTC tarafından üretileceği düşünülen, Nexus yerine Pixel markasını taşıyacak olan iki modelinin tanıtımının 4 Ekim'de gerçekleşeceğini daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmıştık.

Geçtiğimiz günlerde LlabTooFeR adlı Twitter kullanıcısı tarafından yapılan sızıntılarda söz konusu cihazların kamera lenslerine ve diğer bilgilerine dair yeni detaylar da ortaya çıktı. Buna göre her iki telefon da arka tarafta Sony IM378 sensör ve ön panelde bir IMX179 sensörle geliyor. Biraz daha anlaşılır bir dille ifade edecek olursak, cihazların 12 MP ve 8 MP çözünürlüklü iki kamerayla geleceğini söyleyebiliriz.

LlabTooFeR'in önceki sızıntılarını göz önünde bulundurduğumuzda bu tahminlerin oldukça sağlam temellere dayandığı da bir gerçek. Android 7.0 Nougat'la gelmesi beklenen bu iki cihazın yanında Google aynı zamanda Daydream VR başlık, Google Home ve olası bir 4K Chromecast'in de tanıtımını yapmaya hazırlanıyor.

Okuyucu Yorumları