Google'ın İlk İkisi Bir Arada Pixelbook'u mu Geliyor?

Bir sonraki Chromebook'u mu bekliyorsunuz? Google'in 2-in-1 "Pixelbook"undan yeni sızıntılar var!

İkisi bir arada Pixelbook!

Önümüzdeki ay beklenen Google Pixel 2'den önce gelen en son bilgi sızıntısı, Google'ın üçüncü Chromebook'uyla ilgili. Haberin kaynağı Droid Life ve cihazın isminin Google Pixelbook olması bekleniyor.

Amiral gemisi Chrome OS cihazı, ikisi bir arada formunda güçlü bir donanımla gelebilir, tahmini fiyatı ise 1,200$ gibi yüksek bir rakam. Yalnız söylentiye göre cihazın masrafı bununla da bitmiyor, baskı algılayan bir kalem olan "Pixelbook Pen"i 99$'a almak gerekiyor.

Google'ın İlk İkisi Bir Arada Pixelbook'u mu Geliyor?

Görünüşe bakılırsa Droid Life cihazın donanım özellikleri hakkında çok fazla bilgi edinememiş, ama üç dahili flash depolama seçeneğini öğrendiğini iddia ediyor: 128GB, 256GB ve 512GB. Bunların fiyatı sırasıyla, 1,199$, 1,399$ ve 1,749$.

Droid Life'ın kaynaklarına göre, Pixelbook Pen sallamayı da algılayabilecek ve hareketinizle ekranda beliren dijital mürekkep arasında gecikme olmayacak.

Elde edilen görsellere bakacak olursak, iddia edilen Pixelbook, Google'ın cep telefonlarındaki iki tonlu Pixel tasarımına benzeyecek.

Şu an için iddia edilen Pixelbook ve kalemi hakkında bilinenler bunlarla kısıtlı. Ama Google'ın bu alanda yaptığı yatırımlar düşünülürse böyle bir cihaz çıkarması oldukça mantıklı görünüyor. Bunun dışında, Google'ın 4 Ekim'de ortaya çıkaracağı Pixel 2'yi de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları