Güçlü bir Xperia X Compact geliyor!

Sony'nin IFA'da tanıtması beklenen yeni "Compact" telefonu, son zamanların en heyecan verici telefonu olabilir!

Güçlü bir Xperia X Compact geliyor!

Sony'nin amiral gemisi telefonların özelliklerini küçük ekranlarla bir araya getiren Compact serisini hep hayranlıkla takip ettik. Şimdi ise firma, yeni Sony Xperia X Compact ile bizi yine sevindirecek gibi görünüyor.

GFXBench'te keşfedilen hız testi raporuna göre Xperia X Compact, Snapdragon 820 işlemci ve 4GB RAM ile geliyor. Bu özellikler, X Compact'ı HTC 10 ve LG G5 gibi en üst düzey telefonlarla aynı seviyeye getiriyor. Sony'nin telefonunun farkı ise 4,6 inç'lik daha küçük bir ekrana sahip olması ve 1080x1920 piksel çözünürlük sunması. Rapor, Xperia X Compact'ın 53GB depolama alanına sahip olacağını söylüyor ancak burada muhtemelen bir hata yapılmış. 32GB depolama alanıyla gelmesini beklediğimiz telefonun 15MP arka kameraya ve 7MP ön kameraya sahip olması bekleniyor.

Daha önce bir kısmını duymuş olsa bu özellikler, piyasada nadir bulabileceğimiz küçük ekranlı bir Android telefona işaret ediyor. Bu tür küçük ekranlı, ancak özellikleri büyük bir telefon bekliyorsanız, IFA 2016'yı takip etmenizde fayda var. Xperia X Compact'ın Berlin'deki elektronik şovunda, bugün resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları