Güvenlik Kamerası Almak İsteyenler İçin Fırsat: Tapo C210 Kamera Micro SD Kart Hediyeli

TP-Link’in 2K video çekim özelliği olan, gece/gündüz çekim yapabilen Tapo C210 iç mekan güvenlik kamerasında kampanya başladı. Kampanya boyunca Tapo C210 alanlara 64 GB’lık micro SD kart hediye ediliyor.

Tapo Güvenlik Kamerasında Kampanya

TP-Link'in akıllı ev çözümleri markası olan Tapo’nun iç mekan güvenlik kameralarından birinde kampanya başlatıldı. 2K video çekimi yapabilen, hem gece hem gündüz kaliteli görüntüler kaydeden, Tapo uygulamasından yönetilebilen ve Gizlilik Modu olan Tapo C210 kamera, online mağazalardan micro SD kart hediyeli olarak alınabiliyor. Stoklar bitene kadar devam edecek kampanyada Tapo C210 alanlara 64 GB’lık micro SD kart hediye ediliyor.

Tapo C210 2K çözünürlükte kayıt yapıyor. Hem yatay, hem dikey hareket edebilen kamera, yatayda 360 derece, dikeyde ise 114 derece dönebiliyor. Üzerinde mikrofon ve hoparlör olan kamera ile karşılıklı sesli iletişim de mümkün.

Tapo C210, WiFi’a bağlı çalışan bir kamera. Kurulum aşamaları ve kullanımı da kolay; bir uzman gerektirmeden rahatlıkla kurulup çalıştırabiliyor. Hem Android ve hem de iOS destekli uygulama üzerinden her türlü ayar seçeneği mevcut ve anlık görüntüler izlenebiliyor. Kamerada yer alan Gizlilik modu, istendiğinde gözetimi tamamen kapatmaya yarıyor. Böylece hiçbir şekilde dışarıdan saldırılar da olsa görüntü alınamıyor.