He-Man, Netflix İçin Geri Dönüyor!

Eğer 80'li yılların bu efsane kahramanlarını halen unutamadıysanız, Netflix'in bu sürprizi eminiz çok hoşunuza gidecek!

Netflix'ten büyük sürpriz

Netflix, film yapımcısı Kevin Smith (Clerks, Mallrats) ile Masters of the Universe: Revelation adlı yeni bir He-Man animasyon serisi üzerinde çalışıyor. Projenin liderliğini ve baş yapımcılığını yapacak olan Smith, yeni şovu yıllık Power-Con etkinliğinde duyurdu. Netflix'in, 1980 yılındaki He-Man'in kız kardeşini konu alan Masters of the Universe spinoff'unun tekrar üretilmiş sürümü olan She-Ra and the Princesses of Power'ın aksine Revelation, orijinal animasyon şovunun bıraktığı noktadan devam edecek.

Şov, 80'lerdeki şovun çözülmemiş hikayelerini tamamlayacak, tanıdık karakterleri içerecek ve Smith'in söylediğine göre "He-Man ve İskeletor arasındaki son savaş" olma ihtimali bulunuyor. Mattel Television serinin yapımcılığını üstlenirken, animasyonlar Powerhouse Animation tarafından yapılacak. Ayrıca Powerhouse, Netflix'in Castlevania'sının da arkasındaki isimdi ve eğer o serinin sanat tarzını sevdiyseniz, bunun sizin için iyi bir haber olduğu söylenebilir.

Smith, yeni He-Man serisinin "çocukken görmek istediğiniz Masters of the Universe hikayesi" olacağı sözünü veriyor. Ne yazık ki bu iddiayı doğrulamak için bir süre beklememiz gerekebilir; Netflix henüz Revelation'ın ne zaman sunulacağını duyurmuş değil.

Okuyucu Yorumları