Helldivers 2 çıktı! İşte Helldivers 2 sistem gereksinimleri ve yer aldığı platformlar!

İlk oyunuyla 2015 yılında oyun severlerle buluşan Helldivers, aradan geçen 9 yıllık bekleyişin ardından serinin 2'inci oyunuyla bir kez daha raflarda. Peki, Helldivers 2 sistem gereksinimleri neler, konusu ne ve hangi platformlarda yer alıyor?

Helldivers 2 çıktı! İşte Helldivers 2 sistem gereksinimleri ve yer aldığı platformlar!

İlk oyunuyla 2015 yılında oyun severlerle buluşan Helldivers, aradan geçen 9 yıllık bekleyişin ardından serinin 2'inci oyunuyla bir kez daha raflarda. 2015 yılında yayınlanan ilk bölümüyle oyun severlerin ilgisini fazlasıyla çeken ve gerek basın gerek oyun severler tarafından yüksek puanlar almayı başaran Helldivers, serinin 2'inci oyunuyla da şimdiden beklentiyi karşılamış gibi. Helldivers 2, 8 Şubat'ta oyun severlerle buluştu. Peki, Helldivers 2 konusu ne, hangi platformlarda yer alıyor ve sistem gereksinimleri neler?

Helldivers 2 Konusu Ne?

Helldivers 2, çok oyunculu bir oyun olmasıyla arkadaşlarıyla beraber online oyun oynamayı sevenlerin ilgisini çekecek bir yapım. 3 arkadaşınızla güçlerinizi birleştirerek oyundaki gezegeniniz olan Süper Dünya'nın güvenliğini tehdit eden uzaylı baskınının üstesinden gelmeye çalıştığınız Helldivers 2'de, bir yandan galaksiyi yükselen uzaylı tehditlerine karşı korumaya çalışıyor, diğer yandan elit kuvvetlerin galaksiler arası mücadelesine tanık oluyorsunuz.

Arrowhead Game Studios tarafından PlayStation 5 ve PC için geliştirilen Helldivers 2, şu an PlayStation Store'da ve PC için Steam'de erişilebilir durumda.

Helldivers 2 Sistem Gereksinimleri Neler?

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i7 4790 / AMD Ryzen 5 1500X
Bellek: 8 GB
Depolama: 100 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti veya AMD RX 470

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 / 11
İşlemci: Intel i7 9700K AMD Ryzen 7 3700X
Bellek: 16 GB çift kanal
Depolama: 100 GB (SSD)
Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2060 veya AMD RX 6600XT

HELLDIVERS™ 2, galaksiyi yükselen Uzaylı tehditlerinden kurtarmak, galaksiler arası bir mücadeleyi kazanmak için Helldivers'ın elit kuvvetlerinin mücadelesini anlatan, 3. şahıs ekip tabanlı bir nişancı oyunudur. 3. şahıs bakış açısıyla oyuncular; düşman kuvvetlerini vurup öldürmek için çeşitli silahlar (tabancalar, makineli tüfekler, alev püskürtücüler) ve stratejiler (taretler, hava saldırıları vb.) kullanır. Dövüşe, uzaylı güçlerin kanları ve parçalanması eşlik ediyor. Kan fışkırması ve parçalanma, oyunculara çevresel patlamalar veya dost ateşi isabet ettiğinde de görülebilir. Düşman kampları ve savaş alanı ortamları kan lekelerini ve parçalanmış cesetleri tasvir ediyor.”

Bu heyecan dolu üçüncü şahıs takım nişancısında tehlikeli bir galakside özgürlük savaşı verin.
Özgürlüğe inanıyor musunuz? Zulmün karşısında durabilir ve savunmasızları savunabilir misiniz? Barış için savaşın. Demokrasi için mücadele edin!

Arrowhead Game Studios tarafından PS5 ve PC için üretilen bu çok oyunculu eşli nişancıda en fazla üç arkadaşınızla güçlerinizi birleştirin ve gezegeniniz Süper Dünya'nın güvenliğini tehdit eden uzaylı felaketinin üstesinden gelin. Galaksideki en büyük, en güçlü ve en tehlikeli araçları kullanarak barış, özgürlük ve Güdümlü Demokrasi yaymakla görevli elit askerler olan Helldivers'ın yerine geçin.
Helldivers, sağlam bir destek olmadan gezegene adım atmaz; ancak bu desteği ne zaman ve nasıl çağıracağınız size bağlı. Aşırı güçlendirilmiş birçok birincil silah ve özelleştirilebilir teçhizata sahip olmanızın yanı sıra oyun esnasında savaş manevrası gerçekleştirme kabiliyetiniz de bulunuyor.
Arrowhead'in bugüne kadarki en iyi eşli oyun deneyimi, Helldivers 2'de sizi bekliyor. İş birliği, hayati önem taşıyacak. Takımlar teçhizatlarıyla sinerji kuracak, her görev yaklaşımında strateji oluşturacak ve hedefleri hep birlikte tamamlayacaklar. Süper Dünya'nın önde gelen askerî barış gücüne bugün kaydolun. Bizler kahramanız... Bizler efsaneyiz... Bizler HELLDIVER'ız.