Hem mobil hem şık olmak mümkün

Sırtımızda iki kiloluk laptop taşırken aynı zamanda şık olmak kolay bir iş değil. Ama mobil çalışanlar için yanlarından ayırmadıkları laptoplarla da şık ve rahat bir tarz edinmek mümkün. Peki nasıl?

Hem mobil hem şık olmak mümkün

Sırt çantamızda kilolarca ağırlığında laptop ve onun şarj kablolarını, yan aksesuarlarını taşımak herkesin kaldırabileceği bir yük değil. Ama mobil çalışmaya alışan pek çok çalışan ve tabi ki öğrenciler için bir zorunluluk olan bu yük şık olmaya engel değil.

laptop henüz tam anlamıyla alternatifi olmayan bir dijital cihaz ve mobil çalışanlar ya da öğrenciler için onları büyük sırt çantalarıyla yanlarında taşımak zorundalar. Çoğu zaman bir otomobil sırt çantasını içinde güvenle saklayabildiğimiz bir alternatif oluştursa da, otomobile rağmen çantayı yanımızda taşıyıp gerektiğinde laptopa kolayca erişim sağlamak zorunda olduğumuz durumlar olabiliyor.

Peki sırt çantalı ve laptoplu bir hayatta da hala şık bir dış görünüm elde etmek mümkün mü? Sorunun cevabı evet.

Öncelikle, sırt çantasından başlayarak tarzımızı doğru biçimde şekillendirmek bu işin kilit noktası. O gün giyeceğimiz kıyafete, gideceğimiz yere uygun bir sırt çantası seçmek için çanta alternatiflerine sahip olmayı da düşünebiliriz.

Spor tarzda giyindiğimiz bir gün için, spor tarz bir sırt çantası kullanırken, daha formel giyinmek durumunda olduğumuz günler için, sırt çantası daha klasik görünüme sahip bir laptop çantasını tercih etmek daha doğru bir karar olabilir.

Çantanın içindeki malzemelerin de büyük önem taşıdığını hatırlamak lazım. Bu çanta sürekli omzunuzda dolaşacaksa, olabildiğince hafif olmasını da sağlamak gerekir. Daha küçük mouse, daha hafif bir güç adaptörü, daha hafif bileşenlerle hafifleştirdiğiniz çantadan, gereksiz sayılabilecek diğer yükleri de çıkarmayı ihmal etmemelisiniz. Unutmayın, hedefiniz şık görünmekse, taşıyacağınız her fazla gram yük sizi hedefinizden uzaklaştıracaktır.

Laptop yerine tablet kullanmayı düşündünüz mü?

Yüksek işlemci gücüne sahip bir laptopa erişmek zorunda olmayacağımız ama yine de internete erişen geniş ekran bir dijital cihaz bulundurmak zorunda olacağımız bir gün için, şık deri kaplı bir tablet ve eğer gerekiyorsa Bluetooth klavye ile laptop ihtiyacımızı yine karşılayabiliriz. Üstelik de yanımızda kocaman bir çanta taşımak zorunda kalmış olmayacağız.

Elbette şıklı denildiğinde, temiz kıyafetlerin de önemini unutmamak lazım. Gelişmiş programlara sahip yeni bir çamaşır makinesi, pratik bir kurutma makinesi günlük yaşamda şık, temiz, ütülü kıyafetler giymeniz için önemli bileşenler. Çamaşır, ütü, bulaşık gibi süreçler uzun zamanınızı aldıkça, işinize ve şıklığınıza enerji yöneltmekte zorlanabilirsiniz. Evinizde bu düzeni sağlıklı kurabilmek için Hepsiburada üzerinden çamaşır makinesi, kurutma makinesi, buzdolabı veya bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar arasında ihtiyacınız olan doğru modelleri bulabilirsiniz.

Sponsorlu İçerik