Hem Windows 7, hem de Windows 8!

Windows 8 hakkında, son dönemin en çok konuşulan iddiası, resmi olarak yalanlandı!

Hem Windows 7, hem de 8!

HP, geçen hafta itibari ile "Talep doğrultusunda geri döndü" mottosu kullandığı yeni online satış kampanyasını başlatmış, Windows 8 yerine 7 kurulu olan yeni bilgisayarlarını ana sayfasında sergilemeye başlamıştı... İşte bu durum, PC devinin, Windows 8'den vazgeçip Windows 7'ye döneceği söylentilerini de beraberinde getirmişti.

Etrafta gezinen dedikodulara daha fazla direnemeyen HP, sonunda kendi resmi blog sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. Amaçlarının sadece kullanıcılarına işletim sistemi seçme hakkı tanımak olduğunu beyan eden HP, "Kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını giderecek, onlar için doğru bilgisayarı satmaya çalışıyoruz" dedi.

Blog üzerindeki açıklamaların devamındaysa HP, an itibarı ile Windows 8, Windows 7 ve hatta Android işletim sisteme sahip ürünler sattığının altını çizdiği gibi, Microsoft'un en son üretilen sistemlerini satmak için ellerinden geleni yaptıklarına da değindi: "İnsanlar nasıl bir bilgisayar alırlarsa alsınlar, ürünlerimizin onları mutlu etmesini istiyoruz. Herhangi bir şekilde Windows 8'den vazgeçmedik. Böyle bir düşüncenin aklımızda olmadığını sizlerin de iyi kavramasını umuyoruz. Windows 7 kurulu şekilde satışa sunulan beş farklı ürünün aynısını Windows 8 kurulu şekilde de piyasaya sürdük. Unutmamak gerekir ki ürün yelpazemizde birçok farklı Windows 8 kurulu dizüstü ve masaüstü bilgisayar bulunmakta."

Okuyucu Yorumları