Herkes Jadde'ye!

GGC, yepyeni ve eğlence odaklı bir oyunla oyuncuların karşısına çıkıyor.

Herkes Jadde'ye!

GGC, yepyeni ve eğlence odaklı bir oyunla oyuncuların karşısına çıkıyor.

Aralık ayında tam sürümünün yayınlanması planlanan ve dijital eğlence platformu olarak tasarlanan Jadde'nin kapalı testi yayına girdi. Sosyal ağların, sosyal oyunların ve sanal evrenlerin temel fonksiyonlarını aynı başlık altında toplayarak kullanıcılarına sunmayı amaçlayan Jadde, bu özelliğiyle Türkiye'de bir ilk; üstelik oyuna kayıt olmak ve oyunu oynamak tamamen ücretsiz.
İnternette elinizin altında olmasını isteyeceğiniz birçok temel fonksiyonu içinde barındıran Jadde, müziğe duyduğu ilgiyle her zaman güncel ve eğlenceli olmayı hedefliyor. Jadde moda'yı yakından takip ediyor, gençlerin dilini konuşuyor ve gerçekçi bir yapıya sahip. Üç boyutlu olarak tasarlanan dans yarışmalarına katılan kullanıcılar hem sponsorlardan hediyeler, hem de oyun içi ödüller kazanma şansı yakalayacak. Jadde'de popüler olmanın en kolay yöntemlerinden biriyse iyi bir dansçı olmak.

Bu sanal dünyada yeni arkadaşlar edinebilir, isterseniz bu arkadaşlarınızla oyun içinde evlenebilir, her hafta düzenlenecek olan dans yarışmalarına katılıp dansın yıldızı da siz olabilirsiniz. Eğer bu eğlenceye siz de katılmak istiyorsanız, hemen www.jadde.com.tr adresine girin.