Hiç piyasaya sürülmeyen Apple Watch Ultra modeli için bir sızıntı daha

Ortaya çıkan yeni bir görüntü, Apple'ın siyah bir Apple Watch Ultra'yı piyasaya sürmek istediğini, ancak bunu son anda iptal ettiğini kanıtlıyor. Ayrıca ilerleyen zamanlarda siyah bir Apple Watch Ultra modeli görme ihtimalimizi de artırdığı söylenebilir.

Hiç piyasaya sürülmeyen Apple Watch Ultra modeli için bir sızıntı daha

Apple'ın yalnızca Doğal Titanyum renge ağırlık vermeden önce siyah bir Apple Watch Ultra'yı test ettiğine dair yeni bir ipucu daha internette ortaya çıktı. Geçen yıl siyah Apple Watch Ultra'ya ait bir görüntünün (aşağıdaki resim) keşfedilmesinin ardından, şimdi de bir X kullanıcısı, piyasaya hiç sürülmeyen bu model için tasarlanmış olduğu anlaşılan bir Alpine Loop kayış prototipinin görüntülerini yayınladı.

Görüntüdeki Alpine Loop prototipi, Apple Watch renk tonuyla uyumlu olması gereken anodize edilmiş siyah titanyum kanca ve kulplara sahip. Örneğin, Apple Store'da bulunan turuncu Alpine Loop, mevcut Apple Watch Ultra kasa rengiyle uyumlu.

Henüz piyasaya sürülmemiş bir cihaz için yeni bir rengi gösteren bu kadar çok kanıta en son altı yıl önce iPhone X'in altın rengi versiyonunda rastlamıştık. Söz konusu durumda Apple bu rengi daha sonra iPhone XS ve iPhone XS Max ile birlikte piyasaya sürmüştü.

Bununla birlikte, bunun Apple'ın gelecekte siyah bir Apple Watch Ultra çıkarmaya hazırlandığı anlamına geldiğini de düşünebiliriz. Şirketin siyah Watch Ultra planını neden rafa kaldırdığını bilmesek de bu cihazın kolayca çizilmesi ve rengini kaybetmesi olası - ki bu renkli titanyum iPhone 15 Pro modellerinde olan bir şey. Bu nedenle şirket, en dayanıklı Watch'u için bir renk seçeneği sunmak üzere daha uzun süre beklemeye karar vermiş olabilir.

Neyse ki Apple'ın 2023'ün sonlarında siyah bir Apple Watch Ultra tanıtmayı planladığına dair pek çok söylenti dolaştığından, bunun eninde sonunda gerçekleşeceğini bekleyebiliyoruz.

Şu anda Apple Watch Ultra için bir sonraki büyük yükseltmenin, microLED teknolojisi ile ekranın büyüyüp daha parlak hale gelmesiyle 2025 veya 2026'da yapılması bekleniyor. Bu yıl Apple Watch için dikkatler Apple Watch Series 10 / Apple Watch X'e çevrilmiş durumda.