Forgotify, hiç kimsenin henüz haberdar olmadığı, keşfedilmemiş şarkıları ayağınıza getiriyor

Devamlı aynı şarkıları dinlemekten sıkıldıysanız veya yeni şeyler keşfetmeyi seviyorsanız bu web sitesi tam size göre: Forgotify, sıfır Spotify dinlenme sayısına sahip şarkıları keşfetmenizi sağlıyor.

Hiç keşfedilmemiş şarkıları ayağınıza getiren site: Forgotify

Bazı insanlar her koşuya çıktıklarında veya arabaya atladıklarında aynı radyo istasyonunu veya çalma listesini tekrar tekrar dinlemekten mutlu olurlar. Bazıları ise sürekli olarak yeni müzikler keşfetmeyi tercih ediyor.

Spotify gibi akış hizmetlerinin Haftalık Keşfet listeleri bile genellikle daha önce duyduğunuz şarkılarla dolabiliyor. Bu noktada Forgotify isimli web sitesi, tam aradığınız şey olabilir.

Aslında Forgotify yeni bir web sitesi değil, uzun yıllardır çoğu kişinin kullandığı bir yer fakat herkes bundan haberdar değil. Akıllıca isminden de anlaşılacağı üzere Forgotify, Spotify'da "sadece kısmen çalınmış veya hiç çalınmamış" şarkıları ortaya çıkaran bir web sitesi.

Web sitesini ziyaret ettiğinizde, sayfanın ortasındaki "Dinlemeye Başla" düğmesine tıkladığınızda Forgotify, hiç kimsenin sonuna kadar dinlemediği bir şarkıları çalmaya başlıyor. Forgotify'da yalnızca bir ön izleme dinleyebiliyorsunuz, ancak Spotify Premium'unuz varsa, şarkının tamamını dinlemek için köşedeki Spotify simgesine tıklayabilirsiniz.

Kim bilir, belki de şansınız yaver gider ve Spotify'ın hiç çalınmamış şarkıları arasında gezinirken bir sonraki favori sanatçınızı bulabilirsiniz...