HP Bilgisayarı Yeniden İcat Ediyor

Yeni HP Spectre Folio benzersiz bir PC deneyimi için stil, çok yönlülük ve mobiliteyi buluşturuyor.

HP, PC'yi yeniden icat ediyor

HP Inc. premium PC inovasyonuna yeni bir standart getiren yeni cihazı HP Spectre Folio'yu duyurdu. HP, kullanılan malzemelerden kullanıcılara sunulan deneyime kadar PC'yi her açıdan yeniden icat etmeye yönelik yeni bir adım atıyor. Bu adımın sonucunda ise gerçek mobilite ve her türlü günlük kullanım senaryosuna kolaylıkla adapte olabilen dönüştürücü bir form faktör PC ortaya koyuyor. Dünyanın ilk deri yüzeyli dönüştürülebilir bilgisayarı olan Spectre Folio, benzersiz bir ürün yaratmak için ustalık ve son teknolojiyi buluşturuyor.

HP, geleneksel dizüstü bilgisayarlar, üretkenlik gerektiren görevler ve kullanım senaryoları için tasarlanan ikisi bir arada cihazlar ve dönüştürülebilir cihazlarda ortaya koyduğu başarılarını Spectre Folio'da birleştirdi. Böylece, kullanıcılar, üç farklı pozisyon arasında sorunsuzca dönüştürülebilen ve farklı ihtiyaçlara yönelik çok yönlü kullanım sunan bir PC ile buluşuyor.

Yeni HP Spectre Folio'yu değerlendiren HP EMEA Kişisel Sistemler Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Sophie Hadberg şunları söyledi: "HP Spectre Folio, lüks tasarım ve son teknoloji mühendisliği arasındaki mükemmel dengeyi kurarak PC'yi yeniden icat ediyor. Spectre Folio, Müşterilerimizin istediği 'her zaman bağlı PC' deneyimini onlara sunmak için üst düzey çok yönlü kullanımı sofistike tasarımla buluşturuyor. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyerek, tasarım ve mühendislik becerilerimizden yararlanarak, sektörde çıtayı yükseltmeye ve dünyanın en heyecan verici cihazlarını üretmeye devam ediyoruz."

Zarif bir ustalığın ürünü

Zarif bir ustalığın ürünü

HP, Spectre Folio'da, titizlikle tasarlanan donanımı, el yapımı malzemelerle buluşturarak "zanaat" geleneğinden ilham aldı. Cihazın ana malzemesi olan yüzde yüz krom sepilenmiş, sırçalı deri önemli ve işlevsel bir role sahip.

Dayanıklı bir materyal olan deri, eşsiz bir form faktör sunmak için doğal doku ve esnek bir gövde sağlıyor. Aynı zamanda, derinin zamansız estetik şıklığı, belirgin dikişler ve keskin kenar şeritleriyle birlikte genellikle moda ile ilişkilendirilen, daha önce hiçbir bilgisayarın tasarımında görülmemiş, sofistike ve lüks bir nitelik yaratıyor. Spectre Folio konyak kahvesi ve şarap rengi olmak üzere iki farklı renkte kullanıcılara sunuluyor.

HP Bilgisayarı Yeniden İcat Ediyor

Ustalıklı mühendislik ile ikonik PC tasarımı yeniden yaratılıyor

Spectre Folio'nun dönüştürülebilir bilgisayar özelliği farklı konumlara daha basit ve sorunsuz geçiş sağlayabiliyor. İnce ve hafif cihaz, tek elle, farklı pozisyonlara kolayca dönüştürülebiliyor. Cihaz genellikle üretkenlik için dizüstü bilgisayar, daha sağlam bir dizüstü kullanım için klavyeyi gizleyen çadır pozisyonu veya sezgisel kullanım için dahili eğim özelliğiyle tablet pozisyonu olmak üzere üç farklı pozisyonda kullanılabiliyor. Pozisyonlar arası bu geçişler stratejik olarak yerleştirilmiş magnetler ve doğal doku sağlayan derinin esnekliği sayesinde mümkün oluyor.

Her açıdan yeni bu form faktör PC'de ince ve hafif tasarım elde etmek için Spectre Folio, 8. Nesil Intel Core i5 ve i7 (Y-serisi) işlemcileri kullanan, sektörün en küçük ana kartına sahip. Ek olarak, inovatif fansız termal tasarım, dizüstünde hem serin hem de konforlu kullanım deneyim için derinin benzersiz kalitesinden yararlanıyor. HP aynı zamanda, cihazın tüm pozisyonlarında güçlü bir ses deneyimi için ön taraftaki dört hoparlörün tasarımında dünyaca ünlü ses ve yaşam tarzı markası Bang & Olufsen ile birlikte çalıştı. Spectre Folio'nun diğer özellikleri ise şöyle: 16 GB bellek, 2 TB SSD depolama, 300-nits FHD ekran veya düşük güç seçeneği, her türlü ışıkta ideal görüntü için 1W 400-nits FHD opsiyonu. 4K UHD ekran paneli seçeneği de bu yıl içerisinde daha sonra mevcut olacak.

Her zaman çevrimiçi, her zaman bağlı PC deneyimi

Spectre Folio'nun iddialı tasarımına, PC'de stil ve gücü aynı anda isteyen tüketiciler için en son premium teknoloji özellikler eşlik ediyor. HP'nin ultra-mobilite sağlayan ve 18 saate kadar dayanan pil ömrü ile her zaman bağlı modern PC çözümü tarz sahibi ve mobil profesyonellerin beğenisine hitap ediyor.

Geleneksel Wi-Fi bağlantılarından daha güvenli bir her zaman bağlı PC deneyimi sunan Spectre Folio dünyanın ilk gigabit sınıfı LTE Intel tabanlı dizüstü bilgisayarı. Cihaz aynı zamanda, ekranın altında yer alan opsiyonel nano-SIM yuvası ve kullanıcıların son derece hızlı internet ve veri için hücresel bağlantılarını kolayca bağlamalarını sağlayan opsiyonel gömülü dijital eSIM ile çift eSIM özelliğini de destekliyor.

Fiyatlandırma ve ürünlerin satışa sunulması

  • HP Spectre Folio için ön siparişler, Best Buy.com ve HP.com üzerinden 1 Ekim 2018 itibari ile başlayacak.
  • Intel Core i7 işlemcili HP Spectre Folio Konyak Kahvesi modelinin 29 Ekim itibari ile Best Buy perakende mağazaları ve BestBuy.com üzerinden satışa sunulması bekleniyor.
  • Intel Core i5 işlemcili HP Spectre Folio Konyak Kahvesi modelinin 1,299 dolar başlangıç fiyatıyla HP.com'da satışa sunulması bekleniyor.
  • Intel Core i7 işlemcili ve LTE özellikli HP Spectre Folio Konyak Kahvesi modelinin 1,499 dolar başlangıç fiyatıyla HP.com'da satışa sunulması bekleniyor.
  • HP Spectre Folio kese çantanın ve HP Spectre Folio kılıfın, sırasıyla 49,99 ve 69,99 dolar satış fiyatıyla Kasım ayında HP.com'da satışa sunulması bekleniyor.
Okuyucu Yorumları