HP'nin yeni DVD yazıcısı satışta!

HP'nin yeni DVD yazıcısı, özellikleriyle DVD yazıcı satın almak isteyenleri cezbedebilir!

HP'den uygun DVD yazıcı!

HP'nin tüketici elektroniği ürünlerinin Türkiye distribütörü olan DataStar, HP'nin 1260i model dahili DVD yazıcısını satışa sundu.

Dahili (internal) olmasına karşın kutulu olarak satışa sunulan HP 1260i DVD yazıcı, 24X SATA özellikli. DataStar Ürün Müdürü Atilla Dandiboz, önceden bu tür OEM ürünlerini yoğun olarak bilgisayar bayilerine sattıklarını söyleyerek, son yıllarda ise mağazaların da bu ürünler için önemli satış noktası haline geldiğine dikkat çekti. "Son kullanıcıların teknik bilgi düzeyi artıkça, mevcut ürünlerini yükseltmek ya da yeni ürün oluşturmak için OEM ürünlerine talepleri artıyor. DataStar olarak biz de bu gereksinimi düşünerek bu tür ürünleri kutulu (box) olarak satışa sunuyoruz" dedi. HP gibi güçlü bir markanın ürününün, fiyatıyla da dikkat çekici olduğunu belirten Dandiboz, tüm DataStar kanalında satışa sunulan ürünün 29 USD+KDV fiyata sahip olduğunu belirtti.

HP 1260i DVD-RW'nin bazı teknik özellikleri şöyle:

- Yazma Hızı : DVD+R 24X (CAV); DVD+RW 8X (ZCLV); DVD-R 24X(CAV); DVD-RW 6X (ZCLV); DVD-R Dual Layer 12X (CAV); DVD-RAM 12X (PCAV); CD-R 48x (CAV); CD-RW 32x (ZCLV)

- Okuma Hızı: DVD-ROM 16X (CAV); CD-ROM 48x (CAV)

- Sürdürülebilir Transfer: 1x CD = 150KB/s (data mode 1); 1X DV3D50 = K 1B/s

- Erişim Zamanı: DVD 160 ms; CD 160 ms (tipik)

- Fiyat: 29 USD + KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları