HP Photosmart: Sadece bir dokunuşla paylaşın

HP'nin yepyeni Photosmart yazıcıları hem özellikleriyle, hem de dokunmatik oluşlarıyla iddialı...

Tek dokunuşla paylaşın!

HP, tüm ailenize hızlı, kolay ve eğlenceli bir baskı deneyimi öneren benzersiz HP TouchSmart dokunmatik teknolojiye sahip yeni HP Photosmart yazıcı çeşitlerini bugün piyasaya sunuyor. HP Photosmart serisini tamamlayan en yeni ürünler; HP Photosmart C4680, HP Photosmart C4780, HP Photosmart ve HP Photosmart Kablosuz, HP Photosmart Plus ve HP Photosmart Premium modellerinden oluşuyor.

HP, Yeni HP Photosmart serisi ile baskı deneyimini aile hayatınızın bir parçası haline getiriyor. Yazıcı anlayışını standart bir cihazdan bütün ailenin kullanabileceği eğlenceli ve yaratıcı bir platforma dönüştürüyor. Benzersiz TouchSmart teknolojisiyle, ailenin en genç üyeleri bile bir masaüstü veya dizüstü bilgisayara gerek duymadan, fotoğraflarını kendi başlarına yazdırabilirler. Bunun yanı sıra, aileler TouchSmart ekranındaki kısayol tuşlarını kullanarak, yaratıcı ve eğlenceli işler yapabilirler, örneğin Quickforms – Hızlı Formlar'a tıklayarak kareli veya çizgili okul kağıtları, şablonlar veya sudoku gibi oyunları basabilirsiniz.

Tek dokunuş

Sadece tek bir dokunuşla, ev ödevleri, resimler ve iş belgeleri kolaylıkla yazdırılır. HP Photosmart serisinde laboratuvar kalitesinde resim baskısı ve yoğun renkler standart olarak gelir. Böylelikle tüm aile fertleri güzel anları hiç olmadığı kadar kolay şekilde paylaşabilir. Fotoğraf koleksiyonları, otomatik kırmızı göz giderme, ışık ve renk seçenekleri arasında gezinmek ve seçim yapmak için bellek kart yuvasını ve HP TouchSmart ekranını kullanarak, yüksek kaliteli baskıları kolay ve hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Kullanım kolaylığı

Kullanım kolaylığı

Yeni HP Photosmart yazıcıları, geniş bir işlevsellik sunmalarının yanında, kurulum ve kullanım kolaylığı da sağlar.

Temel özellikleri:

HP Photo Print Gadget, kullanıcıların fotoğrafları, bir masaüstü simgesine sürükleyip bırakma yöntemiyle, bilgisayar ortamında olabilecek her yerden -klasörlerden, uygulamalardan, e-postadan ve web sitelerinden- kolaylıkla baskı almasını mümkün kılar.. Bu yazılım, fotoğrafların fotoğraf kağıdı boyutuna uyması için otomatik olarak düzenlenmesini ve kırpılmasını sağlayarak, fotoğraf düzenleme ve yazdırma işlemini çok daha basit ve keyifli bir iş haline getirir.

HP Smart Web Printing (Akıllı Web Baskısı) uygulaması, kullanıcıların webden baskı alırken sadece ilgilendikleri bölümleri yazdırabilmeleri sağlayarak, mürekkep ve kağıttan tasarruf etmelerini imkan verir.

HP Photosmart serisindeki yazıcıların birçoğunda, tüm ailenin evin her yerinden dilediğince baskı alabilmesi için kablosuz bağlantı bulunmaktadır. Kablosuz bağlantı kurulumu artık tek bir düğme ile hiç olmadığı kadar kolay

Apple iPhone veya iPod touch kullanıcıları, Apple store'dan ücretsiz olarak indirilebilen HP iPrint Photo uygulamasını kullanarak, fotoğraflarını kablosuz yazdırmanın tadını çıkarabilirler.

HP Photosmart C4680 ve Photosmart C4780

HP Photosmart C4680 ve Photosmart C4780

HP Photosmart C4680, evde tarama, kopyalama ve yazdırma işlemini kolay ve rahat bir hale getiren, hepsi bir arada bir yazıdır. Yazıcınızın HP TouchSmart çerçevesine sahip renk ekranı sayesinde, fotoğraflarınızı, web sayfalarını ve günlük belgelerinizi kolaylıkla görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz.

Bütünleşik kartuş kullanan bu yazıcının 3,7 cm'lik renkli Touchsmart ekranının, sol ve sağ kenarında baskı işlemi boyunca kolay gezinme sağlayan dokunmatik düğmeler bulunur, Bu düğmeler vasıtasıyla baskı almak daha kolay bir hal alır.

Photosmart C4780 aynı özellikleri taşımanın yanı sıra, kablosuz baskı özelliğine sahiptir. HP Photosmart ve HP Photosmart with Wireless (HP Photosmart Kablosuz) HP Photosmart, kullanıcının fotoğraf ve belgelerini bir bilgisayara bağlanmaksızın kolaylıkla görüntüleyebilmesi, yazdırması, kopyalaması ve taramasını sağlar. Her bir renk için ayrı kartuş kullanan bu yazıcının 3,7 cm'lik renkli Touchsmart ekranının, sol ve sağ kenarında baskı işlemi boyunca kolay gezinme sağlayan dokunmatik düğmeler bulunur, Bu düğmeler vasıtasıyla baskı almak daha kolay bir hal alır.

HP Photosmart Kablosuz Yazıcı aynı özellikleri taşımanın yanı sıra, kablosuz baskı özelliğine sahiptir. HP 364 Serisi Mürekkep Kartuşlarını kullanan bu yazıcılar, çift damlalı hacim teknolojisiyle lazer kalitesinde metin ve profesyonel kalitede canlı fotoğraf baskısı, sunar.

HP Photosmart Plus
HP Photosmart Plus Hepsi Bir Arada Yazıcı, tüketicilerin fotoğraf, web içeriği ve gündelik belgelerini kablosuz bağlantıyla kolayca yazdırmalarını sağlayan, komple bir yazdırma, tarama ve kopyalama çözümüdür. Yazıcının tam özellikli 6,1cm TouchSmart ekranı, tüketicilerin fotoğraflarını bilgisayara gerek duymadan, yazıcının ekranında rahatlıkla görüntülemelerini, düzenlemelerini ve yazdırmalarını sağlar.

Yazıcı, hem metinde hem de renkli görüntülerde yüksek baskı kalitesi sağlayan HP 364 Serisi 4 ayrı Mürekkep Kartuşları kullanır. Baskı, su ve lekeye karşı geliştirilmiş direnç sayesinde çabuk kuruma özelliğine sahip bu yeni mürekkep, gözenekli fotoğraf kağıtlarına yönelik olarak geliştirilmiştir.

HP Photosmart Premium

HP Photosmart Premium

HP Photosmart Premium Hepsi Bir Arada Yazıcı, 8,9cm büyüklüğündeki geniş TouchSmart ekranının rahatlığını ve kolaylığını sunar. HP Photosmart Premium, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar ile benzeri mobil cihazlar için tümleşik Wi-Fi, Bluetooth ve Ethernet özellikleri taşır.

HP Photosmart Premium çift taraflı baskı özelliği sayesinde bir sayfanın her iki yüzüne baskı yaparak, kullanıcıların kağıt ve para tasarrufu yapmasını sağlar.

Yazıcı, en yüksek fotoğraf kalitesi için, beş ayrı mürekkep kartuşuna sahip HP 364 Serisi Mürekkep Kartuşlarını kullanır (ilave olarak HP 364 Photo Siyah). HP Photosmart serisinin tüm ürünleri, baskı deneyimini tüm aileniz için bütçenize uygun bir hale getirir. Çevreyi düşünerek tasarlanan, ENERGY STAR sertifikalı bu hepsi bir arada yazıcı serisi, enerji kullanımını önceki modellere oranla yüzden 25'ten fazla düşürürken, otomatik çift taraflı baskı gibi kağıt tasarrufu sağlayan seçenekler sunar.

Üstün Baskı ve Performans
HP Photosmart C4680 ve C4780, yüksek kaliteli ve dayanıklı belgeler üreten HP 300/300XL Siyah ve Üç Renkli Mürekkep Kartuşlarıyla (Mavi, Kırmızı ve Sarı) uyumludur. HP Photosmart Wireless, HP Photosmart Plus ve HP Photosmart Premium, HP 364 Serisi Mürekkep Kartuşlarıyla uyumludur. Kullanıcı, baskı ihtiyaçlarına ve ekonomik gereksinimlerine göre standart kartuşları veya XL kartuşları satın almayı tercih edebilir.

Yeni Ambalaj Görünümü
Tüm HP sarf malzemeleriyle birlikte, yazıcılar da mevcut HP dizüstü ve masaüstü ambalajlarını tamamlayan, parlak siyah kutulu, canlı görüntülere ve kolaylık sağlayan simgelere sahip yeni bir ambalaj tasarımı içermektedir. Yeni ambalaj görünümü müşterilerin perakende satış mağazalarında tüm HP ürünlerini kolaylıkla tanımalarını sağlayacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları