HP Yazıcılarına İki Yeni Model Daha Ekledi

HP; Türkiye, Rusya ve CIS için HP LaserJet Pro M100 ve M200 serisine iki yeni model daha ekledi.

HP iki yeni model daha ekledi

HP, geçen yıl mikro ve küçük işletmeler için altı adet hızlı, uygun fiyatlı, mobile uyumlu, siyah-beyaz LaserJet Pro yazıcısını duyurmuştu. Yenilenmiş bu ürünler M100 ve M200 serisi – tek ve çok fonksiyonlu HP LaserJet'ten oluşuyor. Kendi sınıfının en verimli ürünleri olan bu yazıcılar ile modeline göre yüzde 15-20 daha hızlı baskı alınabiliyor.

Mart itibarıyla HP, bu ürün ailesine iki yeni model daha ekledi.

HP LaserJet Pro MFP M227fdn;

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki tüm pazarlarda satışa sunulacak. Baskı, tarayıcı, fotokopi ve faks gibi özelliklere sahip bu kompakt çok fonksiyonlu lazer yazıcı, özellikle dar çalışma alanları için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. Yazdırmada (tek yönlü ve çift yönlü) ilk sayfaların baskısı 7 saniye içerisinde alınabiliyor. Mobil cihazlara uyumlu olan yazıcı ile iPad veya iPhone'dan AirPrint özelliği kullanılarak da çıktı alınabiliyor. MFP 227fdn modelinde 2-satırlı LCD ekran bulunuyor. Perakende fiyatı 269 euro.

HP LaserJet Ultra MFP M230sdn;

Türkiye, Rusya ve CIS'de satılıyor. MFP 227fdn modeli ile aynı hızda baskı alınabilen bu model 15 bin sayfaya kadar dayanan bir toner ile birlikte geliyor. Bu modelin perakende fiyatı ise 459 euro.

Bu ürün ailesine eklenen yeni modeller, günümüzün hızlı ve mobil dünyasında çalışan insanlara destek olmaları için tasarlandı. Bu yazıcılar ile akıllı telefon, tablet ve dizüstülerden baskı alınabiliyor. Yeni lazer yazıcılar, işletmelerin elektrik faturalarında tasarruf yapmalarını sağlarken aynı zamanda HP Auto-On/Auto Off teknolojisiyle global sürdürülebilirliğe de katkıda bulunuyor.

Okuyucu Yorumları