HP'den Yeni Masaüstü Pavillion All-In-One!

HP, Pavilion All-in-One (AiO) serisinin yenilenen iki modelini duyurdu. İşte özellikleri...

HP'den yeni Pavillion All-In-One!

HP, Pavilion All-in-One (AiO) serisinin yenilenen iki modelini duyurdu. Ailelerin hep beraber kullanabileceği bir ürün olarak öne çıkan Pavilion All-in-One, yeniden düzenlenmiş olarak ve hiçbir taviz vermeyen bir masaüstü bilgisayar performansıyla hem ebeveynlere hem de çocuklara eksiksiz bir deneyim sunuyor. Çocukların ödevlerini yapabileceği, videolar yaratıp düzenleyebileceği ve fotoğraflar paylaşabileceği Pavilion AiO ile ailecek geçirilen film geceleri de sürükleyici bir eğlence deneyimine dönüşüyor.

HP'den Yeni Masaüstü Pavillion All-In-One!

HP Pavilion 24 ve 27 All-in-One Masaüstü Bilgisayar serisinin özellikleri:

  • En yeni Intel® Quad çekirdeği veya AMD işlemcisiyle zorlu görevleri yönetmeye yardımcı olur ve kullanıcılarının faturalarını ödemekten ödev yapmaya, tatil planlamasından film izlemeye kadar tüm isteklerini ve ihtiyaçlarını üstün bir performansla gerçekleştirir. HP Pavilion Aio ile yapabilecekleriniz sınırsız!
  • HP Pavilion Aio 24 ve 27'nin köşegen/dokunmatik ve 4K'ya varan çözünürlük sağlayan tam ekranı ve B&O PLAY ile ayarlanabilen doku kaplamalı hoparlörleriyle en son teknolojinin ve eğlencenin tadını çıkarın.
  • Pavilion AiO'nin incecik gövdesi masanızda yer kaplama sorununu ortadan kaldırırken saklanabilen kamerası da ailenizin gizliliğini üst düzeyde korur.
  • 16 GB'a kadar yapılandırılabilen RAM ve isteğe bağlı ayrık grafik özellikleriyle grafik yoğun faaliyetler ile fotoğraf veya video düzenlemek gibi zorlayıcı uygulamalarda daha hızlı tepki oranı sağlar.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Tüketici Ürünleri Kategori Yöneticisi Fatih Atlıbatur; "HP Pavilion All-in-One'ı yeniden tasarlarken müşterilerimize kulak verdik ve onların istekleri doğrultusunda en mükemmel masaüstü aile bilgisayarını yarattık. Bu güçlü masaüstü bilgisayar; bağlantı gücü, iş veya okul için kullanım, yaratıcılığa elverişlilik veya daha az enerji tüketimi gibi bir ailenin tüm ihtiyaçlarına ve isteklerine yanıt vermesinin yanı sıra mimariden esinlenen tasarımıyla da şıklığı ve karakteri bir araya getirerek girdiği evi zenginleştiren bir yatırıma dönüşüyor," dedi.

Ayrıcalıklı özellikler

Ayrıcalıklı özellikler

HP Pavilion AiO; "24" ve 27" modellerinin tam HD IPS ekran özelliğiyle, keskin ve canlı yazı, görüntü ve fotoğraf kalitesi sunuyor. Hoparlörlerinin üstündeki doku kaplama ve akustik geçirgenliği üst düzeye taşıyan ve ayarlanabilen B&O Play ile kullanıcılarını daha zengin, daha temiz ve daha pürüzsüz ses kalitesiyle buluşturuyor. Ayrıca HP Pavilion AiO'nun eşsiz bağlantı gücüyle dünyanın öbür ucundaki sevdiklerinizle yazışmak, fotoğraf beğenmek ve paylaşımda bulunmak çok daha kolay ve eğlenceli!

Sonunda, web kameranızdan o çirkin şeridi veya yapışkan notu kaldırabilirsiniz! Artık daha iyi bir seçeneğiniz var. HP'nin All-In-One serisindeki gizli kamera seçeneği, özellikle çocuklarının güvenliği için gizliliği önemseyen pek çok müşterinin vazgeçemeyeceği bir avantaj olarak öne çıkıyor. Windows Hello aracılığıyla yüz tanıma özelliği etkin hale getirilebilen isteğe bağlı kızılötesi kamera özelliği de güvenlik seviyesini üst düzeye çıkarıyor. Gizli kamera kullanımda değilken saklanabiliyor.

HP Pavilion AiO, yedinci nesil en yeni Intel Core işlemcisiyle çalışma, internette gezinti veya yayın yapma anlamında olağanüstü düzeyde bir performans sunuyor. Pavillion ailesinin tüm işlevselliğini yansıtmasının yanı sıra, dökme alüminyum ve metal ayaklığında bulunan ve dokuz yıl günde üç kez kullanıma eşdeğer bir testle kanıtlanan eğimli mafsalıyla AiO çok uzun süreli kullanım için tasarlandı. Bu özelliğiyle Pavilion AiO yalnızca şıklığıyla değil dayanıklılığıyla da farkını ortaya koyuyor.

Ayrıca ekranın eğim aralığı 5 derece ila +35 derece arasında değişebilme özelliğiyle kullanıcılara bilgisayar başında boyun ağrısı yaşamaksızın keyifle vakit geçirme avantajını sunuyor. Geniş dokunmatik ekranlar hem masaüstü bilgisayarınızla etkileşim kurmanız hem de çocukların öğrenme sürecini kolaylaştıran çok daha doğal bir yol olarak öne çıkıyor. Ayrıca HDMI giriş/çıkış özelliğini kullanarak ikinci bir ekran ekleyebilir veya ekranınızdaki görüntüyü televizyonunuza yansıtabilirsiniz.

Pavilion AiO evinizin iletişim ve eğlence merkezi olarak üstün performans sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda harika görüntüsüyle de göz zevkinize hitap ediyor. Pavilion All-in-One, 8.5 mm ile bir önceki serisinden yaklaşık yüzde 40 daha ince. Yani serinin en incesiyle karşı karşıyayız. Donanım kısmı alta yerleştirildiği için, ekran çok daha ince görünüyor. Masaları düzgün tutması için özel olarak yerleştirilen bağlantı noktalarına rağmen, modern tasarımı ve dokusu, evinizin her odasında harika görünmesini sağlıyor.

Yaratıcılık merkezi

Evinizde oyun çılgını veya umut vadeden bir video yaratıcısı mı var? Pavilion AiO, isteğe bağlı AMD Radeon 530 ayrık grafik özelliği ve 16 GB'a ulaşan belleğiyle, oyun gibi grafik yoğun faaliyetler ile fotoğraf ve video düzenleme gibi zorlu uygulamalarda daha iyi performans ve tepki hızı sağlıyor.

Ayrıca daha kullanıcı dostu bir deneyim sunmak için müşterilerinin görüşlerine kulak veren HP, önceden yüklenmiş yazılımlarının sayısını ve masaüstü karışıklıklarını da en aza indirdi. Geliştirilen bu özellikler OS işletim sistemi ve genel sistem performansını da iyileştirdi.

Verimlilik, daha iyi bağlantı ve eğlence için geliştirilen HP Pavilion All-in-One serisi, müşterilerine hiçbirinden ödün vermeden keyifle kullanım imkanı sunuyor.

TESK Fiyatı: 1.099 Dolar + KDV

Okuyucu Yorumları