HTC 10'dan yeni sızıntılar geldi!

HTC'nin merakla beklenen yeni amiral gemisi HTC 10'dan heyecan verici, yeni sızıntılar var!

HTC 10'dan yeni sızıntılar!

Sızıntılarıyla meşhur Evan Blass, bir süredir haber aldıkça HTC 10 ile ilgili sızıntıları @evleaks twitter hesabından paylaşıyordu. Sonunda daha fazla detay alan Blass, HTC 10'un AMOLED paneli değil, Super LCD 5 ekranı kullanacağını öne sürdü. Ayrıca HTC'nin yeni amirali tam 3.000 mAh kapasitesinde bataryayla birlikte gelecek.

Daha önce AMOLED ekranla geleceği söylenen HTC 10'da kullanılacak panel sonunda belirginleşti. Super LCD 5 panelle gelecek olan amiral, böylece çizgiyi koruyacak. Hatırlayacak olursanız One M9'da da Super LCD 3 panel görmüştük. LCD'yle arasındaki farkı, ekranla dış cam arasında herhangi bir hava boşluğu bırakmamasıyla ve böylece kullanıcıya daha "yakın" görüntü sunmasıyla yaratan Super LCD panel, yeni amiral gemisinde kullanılacak son sürümüyle daha net ve parlak görüntü sağlayacak.

Bunlara ilave olarak iki kamera modülüyle geleceği bilinen HTC 10, muhtemelen Ultrapixel ve dual-kamera kullanacak. Arka yüzde 12 Ultrapixel kamerayı görecekken, ön kamera ise gizemini koruyor.

Renk seçenekleri de ortaya çıkan HTC 10, karbon grisi, ön yüzü beyaz ve siyah olan iki farklı gri varyasyonu ve ayrıca topaz altın renk alternatifiyle gelecek; en azından iddialar bu yönde...

Okuyucu Yorumları