HTC 11, Bu Kez de Görselleriyle Birlikte Sızdı!

Çok kısa bir süre önce muhtemel özellikleriyle haberlere konu olan HTC 11, şimdi de yeni bir görselle internete sızdı!

HTC 11, böyle görünebilir!

HTC'nin son amirali HTC 10, pek çok kullanıcı tarafından sevilmiş, telefonun güçlü özellikleri kullanıcıları memnun bırakmıştı. Ancak üzerinden 6 ayı aşkın zaman geçmesi, onun da devrini yarıladığını gösteriyor. Öte yandan HTC 11 sesleri zaten yükselmeye başlamıştı. Ve Şimdi de, HTC 11'in ilk görselleri sızdı.

HTC 10, geçtiğimiz yılın mayıs ayında piyasaya sunulmuştu. Muhtemelen HTC, bu sene de yine o tarihlerde HTC 11 telefonunu piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Elbette her zaman olduğu gibi, gizli kapılar arkasındaki hazırlık süreci sızmakta gecikmedi ve HTC 11 "render" çalışmaları kendini gösterdi.

Sızan yalnızca HTC 11'in görseli değil, özellikleri de. Android 7.0'la çalışacak olan HTC 11, ayrıca Snapdragon 835 işlemciyle gelecek. Böylece 2017'nin ilk Snapdragon 835'li cihazlarından biri olacak olan HTC 11'in 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza gibi özellikleri olması da bekleniyor. Eğer bu sızıntılar doğruysa, HTC 11 selef modeli özellik bakımından ikiye katlamış olacak.

HTC 11'in ekranı görsellerden 5.5 inç boyutunda gibi duruyor. Arka yüzde 12 MP'lik çift kameraların yer alacağı söyleniyor. Ön yüzde de 8 megapiksel lens göreceğiz. Öte yandan HTC 11'in 3700 mAh kapasitesinde bir bataryayı da üzerinde taşıması bekleniyor.

Elbette bunların hepsi şimdilik sızıntı. Önümüzdeki günlerde HTC 11'in akıbeti netleşecektir.

Okuyucu Yorumları