HTC Bolt, İşte Böyle Görünecek!

HTC'nin uzun zamandır dedikodusu yapılan yeni cep telefonu Bolt, çok net karelerle internette göründü!

HTC Bolt, işte böyle görünecek!

HTC Bolt'a ait yeni fotoğraflar ortaya çıktı; iddialara göre telefon, bu ayın sonunda piyasaya çıkacak. VentureBeat sitesinde yayınlanan fotoğraflarda telefonu ilk defa çok yakından görebiliyoruz. Bolt'un tasarımı HTC 10'a benziyor. Tahminlere göre Bolt üst düzey bir cihaz değil ama orta düzeyde bir telefon olacak. iPhone 7'ye benzer bir özellik; Bolt'un da kulaklık girişi yok.

Bolt'un ekranı 5.5 inç olacak (HTC 10'un ekranından biraz daha büyük), 3GB bellek ve 64GB depolama alanı, bir microSD kart girişi ve 18 megapixel arka kameraya sahip olacak. HTC 10 Android Marshmallow kullanirken, Bolt, HTC Sense arayüzüne sahip Android 7.0 Nougat kullanacak. Duyumlara göre HTC Bolt'un piyasaya çıkışı dünya çapında aynı zamanda olacak.

Bolt hakkında hala çok fazla bilgiye sahip değiliz. Bolt'un ismi 2011'deki HTC Thunderbolt'u anımsatıyor. Bolt'un söylentileri HTC'nin orta düzey Desire 10 telefonunu açıklamasıyla aynı anda ortaya çıkmıştı. HTC aynı zamanda Google'ın Pixel ve Pixel XL telefonlarının arkasındaki marka.

Okuyucu Yorumları