HTC Desire 10 Pro tamamen sızdı!

HTC'nin bu sene piyasaya süreceği iki telefonun üst seviye olan modeli, kendini tamamen gösterdi!

HTC Desire 10 Pro tamamen sızdı!

HTC'nin bu senenin sonuna doğru piyasaya sürmeyi planladığı telefonlardan HTC Desire 10 Pro hakkında yeni görüntüler ve bilgiler, Evleaks sayesinde ortaya çıktı.

Sızıntılarıyla ünlü Twitter hesabından paylaşılan basın görselleri, HTC Desire 10 Lifestyle ve HTC Desire 10 Pro ikilisinin üst seviyede bulunan seçeneği HTC Desire 10 Pro'ya ait. Görüntüler, Desire 10 Pro'nun kenarlarının HTC 10 gibi oluklu olmadığını, kameranın ise ortada değil sol köşede olduğunu gösteriyor. Bunlar dışında çoğu tasarım öğesinin HTC 10'u andırdığını görüyoruz.

HTC Desire 10 Pro tamamen sızdı!

Ön tarafta kapasitif düğmelere yer verilmesi, fiziksel home düğmesine yer verilmemesi, dolayısıyla önde parmak izi tarayıcısının olmaması anlamına geliyor. Parmak izi tarayıcısı, LG G5'teki ve sızan HTC Nexus'lardaki gibi arkada yer alıyor. Ses ve güç düğmeleri telefonun sağ yanında yer alırken SIM kart slotu, sol tarafta bulunuyor. Telefonun teknik özellikleri henüz bilinmediği için, Desire 10 Pro'da bir microSD kart slotunun olup olmadığı belli değil.

Kamerası dışarıya doğru bir miktar çıkan telefon, HTC One M9'un yerini tam olarak doldurmayacak olsa da, sıradan bir orta seviye telefon olmayacak gibi görünüyor. HTC Desire 10 Pro ve kardeşi HTC Desire 10 Lifestyle, Eylül'de tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları