HTC One M8 ve One M7, Ocak'ta güncellenebilir

Eğer bu iki cepten birine sahipseniz, beklediğiniz Lollipop güncellemesi için gün saymaya başlayın!

Android 5.0 müjdesi!

Telefonlarını Android Lollipop'a güncelleyeceğini söyleyen ilk üreticilerden biri HTC'ydi. Firma, kullanıcılarına Android 5.0'ın final yapısının yayınlanmasının ardından 90 gün içinde amiral gemisi telefonlarını güncelleme sözü vermişti.

Yeni raporlar ise HTC'nin güncelleme çalışmalarını 90 günden önce tamamlayacağını, HTC One M8 ve geçen sene çıkan HTC One'ı 3 Ocak'ta güncelleyeceğini iddia ediyor. Raporun kaynağı TechTastic.nl web sitesine göre Lollipop güncellemesi, telefonlara yeni bir görünüm kazandırmanın yanında Android Lollipop'un geliştirilmiş uyarı sistemi gibi geliştirmelerini getirecek.

Yukarıda gördüğünüz, sitenin paylaştığı görüntüler ise yeni Sense arayüzünün HTC One M8'de nasıl çalıştığını gösteriyor. Sense'in yeni sürümünde final sürüme dek değişiklikler yapılabilir, ancak şu anki haliyle piyasadaki Sense'ten çok farklı görünmüyor.

Güncellemenin 3 Ocak'ta başlayacak olması, onu herkesin aynı gün alacağı anlamına elbette gelmiyor. Farklı ülkeler ve mobil servis sağlayıcıları, güncellemeyi muhtemelen kademeli olarak kullanıma sunacaklardır.

Okuyucu Yorumları