HTC U 11'in Ses Kayıt Yeteneklerini Gösteren Video!

HTC'nin birkaç gün sonra tanıtılacak olan amiral gemisinin eşsiz özelliklerinden önemli bir ipucu geldi!

HTC U 11'in müthiş ses yeteneği!

HTC U11'in öne çıkan özelliğinin basınca duyarlı kenarları olacağını duymuştuk. Beklenen telefonun yeni yeteneklerinin bundan ibaret olmadığı, "360 derecelik ses kaydı" yapabildiği anlaşıldı.

HTC'nin resmi Twitter sayfasında yayınlanan kısa, sessiz videoda motosikletler tarafından etrafında daireler çizilen bir kişi ve sesin bu kişiye doğru her yönden gelen izlerini görüyoruz. Başlık ise içerikten daha çok şey anlatıyor: "360 derece gerçek hayat kaydı."

Yine de bu tanımın her şeyi açığa çıkardığını söylemek zor. Bahsedilen şeyin ses veya video olduğunu varsayabiliriz, çünkü HTC U11'in ön ve arkasında birer kamera olacak ve muhtemelen 360 derecelik video kaydı yapmayacak. Bununla birlikte ses konusunda iddialı özellikler sunulabilir. HTC U11'in 4 mikrofonla geleceği ve 3 boyutlu ses kaydı yapabileceği iddia ediliyordu. Yeni videonun bu işlevi doğruladığı söylenebilir.

Çok büyük bir yenilik olmasa da bu özellikle birlikte videolar, özellikle sesin önemli olduğu kayıtlarda, örneğin konserlerde, daha etkileyici hale gelebilir. HTC U 11'in tanıtımı 16 Mayıs'ta yapılacağından yenilikleri öğrenmek için çok beklemeyeceğiz.

Okuyucu Yorumları