HTC U12 Plus'tan Dev Sızıntı!

HTC'nin efsane olmaya aday telefonu HTC U12 Plus'ın detayları ortaya çıktı!

HTC U12 Plus fena sızdı!

Yeteneklerini büyük oranda Google'a teslim eden HTC'nin telefon alanındaki girişimleri sönme yolunda ilerliyor. Ancak sızan HTC U12 Plus, HTC'nin yakıtının henüz bitmediğini gösteriyor.

"Imagine" kod adlı HTC U12 Plus, VentureBeat'in iddiasına göre 2018'de piyasaya sürülecek. Çift arka lense sahip olan telefon, sızıntıya göre 6 inç'lik bir LCD ekranla geliyor. Ekranın çözünürlüğü, iddiaya göre "WQHD+" ve ön yüzde 8 megapiksellik iki selfie kamerası bulunuyor.

Snapdragon 845 işlemci ve 6GB RAM ile geleceği söylenen telefon, gücünü 3.420mAh'lik pilinden alıyor. Pil, şimdiye kadar gördüğümüzün en güçlüsü olmasa da, bir günlük pil ömrünü kolayca sunacağını düşünüyoruz. microSD kart desteği sunan telefonun 64GB'lık ve 128GB'lık modelleri, kart yardımıyla genişletilebilecek.

Sızıntı, arka yüzdeki kameraların 16 megapiksel ve 12 megapiksellik iki sensörden oluşacağını söylüyor. Lenslerin hangi rolleri üstleneceği şimdilik açık değil, ancak birinin monokrom görevleri üstlenirken diğerinin RGB yakalama işini üstleneceğini tahmin ediyoruz.

U12 Plus'ın HTC U11'de bulunan "kenar sıkma" işlevi Edge Sense'i içereceği söyleniyor. Bu sızıntıya göre telefon, Mayıs ayında tanıtılabilir.

Okuyucu Yorumları