HTC'nin Amiral Gemisi Göz Kırptı!

HTC'nin kendisinden gelen bir ipucu, firmanın yeni amiral gemisinin çok ama çok yakın olduğunu söylüyor olabilir!

HTC 11'den önemli ipucu!

HTC bu sene HTC U Ultra ve HTC U Play olmak üzere iki telefon tanıttı ancak çok yakında, 20 Mart'ta bir HTC'yle daha tanışabiliriz.

Firmanın Tayvanca Facebook sayfasında paylaşılan bir fotoğrafın başlığı "ilkbahar geliyor" derken fotoğraftaki metin 20 Mart tarihinden bahsediyor ve bu tarihte HTC'nin bizlere "beklenmedik bir sürpriz" yapacağını söylüyor. Peki, bu sürpriz duyuru neyle ilgili olabilir?

HTC'nin Amiral Gemisi Göz Kırptı!

Akla birkaç ihtimal geliyor ancak en kuvvetlisi, firmanın HTC 10'u devam ettirecek bir amiral gemisiyle, HTC 11 ile karşımıza çıkması. HTC'nin telefon bölümünün başkanı Chia-Lin Chang, Ocak ayında bunun bir ipucunu vermiş, firmanın yeni bir işlemci teknolojisi ortaya çıktığında amiral gemisi seviyesinde bir telefon tanıtacağını söylemişti. Yönetici, bu telefonun MWC'de görünmeyeceğini de eklemişti. MWC geride kaldığına göre HTC, yeni telefonunu tanıtmaya hazır olabilir.

Daha düşük bir olasılık ise HTC'nin kablo bağlantısına ihtiyaç duymayan bir HTC Vive'ı tanıtması. Ancak tanıtılacak cihaz hangisi olursa olsun, çok fazla beklemeyeceğimiz açık.

Okuyucu Yorumları