HTC'nin Amiral Gemisi U12 Plus İçin Yeni Tarih

HTC'nin bu seneki tek amiral gemisi, yeni gelen bilgilere göre çok yakında Samsung'un S9'unun karşısına dikilecek!

HTC U12 iddialı geliyor

Dedikodular, HTC U12 Plus'ın çıkış tarihi konusunda henüz tam bir karar verebilmiş değiller. İlk sızıntılar telefonun Nisan'da gelebileceğinin sinyalini verirken daha yeni bir sızıntı, cihazla Mayıs'ta tanışacağımızı ileri sürmüştü. Şimdi ortaya bu ikinci sızıntıyı destekleyen bir kaynak daha çıktı.

Focus Taiwan'ın kaynaklarına göre U12 Plus, Mayıs'ın başında önümüzde olacak. Böyle bir tarihin Samsung Galaxy S9 gibi telefonların gerisinde kalmamak üzere seçildiğine inanılıyor. Buna ilave olarak kaynak, HTC U12 Plus'ın HTC'nin bu seneki tek amiral gemisi telefonu olacağını ileri sürüyor. Böyle bir iddiayı daha önce duymuştuk.

Her Tarafı Üst Seviye

U12 Plus'ın 6 inç'lik bir ekranla geleceği, Snapdragon 845 yonga setini taşıyacağı, laptop'ları kıskandıran 6GB RAM'i gövdesine sığdıracağı, 64GB veya 128GB'lık geniş bir depolama alanıyla geleceği ve pilinin 3.420mAh'lik olacağı söyleniyor.

Çift kamera modasını kaçırmayan telefonun arka tarafında 16MP ve 12MP'lik kameralar bulunacak. Ön yüzde de 8MP'lik çift kameraya yer veren telefon, bu özellikleriyle 2018'in en güçlü amiral gemilerinden biri olacak.

Son olarak telefonun HTC'nin simgeleşen Edge Sense işlevini de sunacağı söyleniyor. Bu işlev, telefonu elinizde sıkarak kamera gibi belirli işlevlere hızla ulaşmanızı sağlıyor.

Bu arada HTC U11'in Mayıs ayında tanıtıldığını ancak mağazalara Haziran'da ulaştığını hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları