Huawei'den iki yeni cep ve fazlası...

Çin devi, IFA 2012'de yepyeni cep telefonları resmi olarak tanıttı. Ama hepsi bu kadar da değil!

Çin devinin IFA bombaları!

Android'li cebi G300 ile fena sayılmayacak bir başarı yakalayan Huawei, seriye eklediği orta fiyat aralığındaki iki yeni telefonu IFA'da tanıtıyor.

Huawei'nin tanıttığı ceplerden G330, 4 inç'lik WVGA ekrana, 1GHz çift çekirdekli işlemciye ve 512MB RAM'e sahip. 4GB dahili depolama alanına sahip cihaz, 1.500mAh pil ile geliyor. Arka yüzündeki 5MP'lik kamerasıyla ilginç anları yakalamanızı sağlayan G330, Android 4.0 ile çalışıyor.

Daha güçlü ve etkileyici özelliklerle gelen Ascend G600 ise DTS ses, qHD çözünürlüklü 4.5 inç Gorilla Glass korumalı ekran, çift çekirdekli 1.2GHz işlemci ile sunuluyor. NFC çipine de sahip olan cep de Android 4.0 ile çalışıyor. Arka tarafında 8MP'lik bir kamerayla gelen G600, 2.000mAh'lik bir pile sahip.

Her iki telefonun da Ekim ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Huawei, IFA'da sadece yeni ceplerini tanıtmakla kalmadı, kullanıcılarını oldukça sevindirecek bir yeniliğini daha ortaya çıkardı. İkinci sayfamızda.

Huawei'den yepyeni bir arayüz: Emotion UI

Huawei'den yepyeni bir arayüz: Emotion UI

Huawei'nin IFA 2012'de tanıttığı yeni Emotion arayüzü, şirket tarafından "empati ile tasarım" kelimeleriyle açıklanıyor. Global kullanıcı arayüzü direktörü Dennis Poon, yeni arayüzü Huawei'nin basın bildirisinde şu kelimelerle anlatıyor:

"Tüketiciler tarafından, tüketiciler için geliştirilen Emotion UI, adından da anlaşılacağı gibi empati gösteren bir tasarım felsefesinin yansıması." "Takımımız, insanları teknolojiden üste koymak konusunda son derece dikkatliydi."

Peki Huawei'nin bolca övdüğü Emotion'da neler var? Emotion ile beraber gelen "Smart Tutorial" işlevi, yeni kullanıcılara telefonu nasıl kullanacaklarını gösteriyor. Diğer alanlarda ise kişiselleştirmeye ve basitliğe önem veriliyor. "Me Widget", en sık erişilen bilgileri ve işlevleri tek, özelleştirilebilir bir klasör içinde topluyor.

Huawei'nin Emotion için 20 çevrimiçi tema sunacağı söyleniyor. Şirket, Emotion arayüzüne her ay güncelleme yayınlayacağını da söylüyor.

Yakın bir zamanda yayınlanması beklenen Emotion için Huawei henüz bir tarih vermiyor.

Okuyucu Yorumları