HUAWEI WATCH GT 3 Pro Serisi Türkiye'de Satışa Sunuldu. İşte Özellikleri ve Fiyatı

Huawei’nin Titanyum ve Seramik sürümleri bulunan yeni akıllı saat serisi Huawei Watch GT 3 Pro Türkiye’de. İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Denize dalan akıllı saat!

Akıllı saatler gün geçtikçe gelişiyor, daha fazla seçenek sunuyor, daha sağlam, daha alımlı ve daha fonksiyonel hale geliyorlar. Kullanılan malzemeler de her yeni nesilde değişip, gelişiyor. Son Pazar araştırmalarına göre Türkiye’deki giyilebilir teknoloji pazarının lideri konumuna gelen Huawei, Türkiye’de satışa sunduğu HUAWEI WATCH GT 3 Pro ve Huawei Watch Fit 2 serisi ile akıllı saat dünyasına yeni bir pencere açmayı hedefliyor. Üstelik bu pencereyi denizin altında açmaya niyetli.

Türkiye lansmanı sırasında hem su altında hem de dışarıda deneyimlediğimiz HUAWEI WATCH GT 3 Pro'nun ayrıntılı incelemesi, yakında CHIP Online'da olacak!

Yeni ne var?

Huawei'nin en yeni amiral gemisi akıllı saati HUAWEI WATCH GT 3 Pro, titanyum ve seramik malzeme seçeneği ile geliyor. Yeni bir arayüz tasarımına sahip olan saat, kaliteli işçilik ve malzeme kullanımı, ultra net geniş ekran, hızlı kablosuz şarj, 14 güne varan pil ömrü ve geniş bir saat kadranı yelpazesi sunuyor.

Bununla birlikte, giyilebilir cihazlarda ilk defa EKG analizi yapabilen bir akıllı saat piyasaya sürülmüş oluyor. Huawei Watch GT 3 Pro’da kullanılan TruSeen 5.0+ veri izleme teknolojisiyle, doğru kalp sağlığı ölçümünün yanı sıra kan oksijen oranını izlemek kolaylaşıyor.

Kullanıcıya özgü egzersiz

Akıllı saatler, özellikle egzersizlerde yoğun olarak kullanılıyor ve kullanıcılara egzersiz takibi ve kaydı için farklı seçenekler sunuyor. Huawei Watch GT 3 Pro’da gerçekten kullanıcıya özel bir egzersiz deneyimi için 100'den fazla egzersiz moduna ek olarak tamamen yeni dalış ve golf modu ile spor izleme yeteneklerini bir sonraki seviyeye taşıyor. Akıllı bir koşu planı için daha doğru coğrafi konum verileri ve Çift Bantlı Beş Sistemli GNSS konumlandırma, tüm yeteneklerdeki koşucular için ekstra kolaylık sağlıyor.

Özellikle dalış modu, ilk defa bir akıllı saatte kullanılıyor olması ile ilgi çekiyor. Bununla birlikte saatin tuzlu suya dayanıklı olması da not edilmesi gereken bir özellik. Huawei Watch GT 3 Pro dalış sırasında 30 metreye kadar derinlikte çalışıyor ve kullanıcının tüm dalış bilgilerini (derinlik, kalp atışı, gidilen mesafe vs.) kaydediyor.

İki farklı malzeme, yepyeni seçenekler

Huawei Watch GT 3 Pro Titanyum ve Seramik modelleri ile geliyor. Huawei Watch GT 3 Pro Titanyum Modeli 1,43 inç AMOLED yüksek çözünürlüklü renkli ekran kullanıyor. Büyük dairesel ekran, önceki sürümlerden daha fazla netlik sunarak tüm verilerin anında okunabilmesini sağlıyor. Ekran, neredeyse elmas kadar sert bir malzeme olan safir camdan, arka tarafı ise zirkonyum seramik tozundan üretiliyor. Seçilen malzemeler, vücut sıcaklığındaki en ufak değişiklikleri bile algılayabilir.

Huawei Watch GT 3 Pro kullanıcısına EKG çekme imkânı sunuyor. EKG düğmesinde, EKG verilerini doğru bir şekilde kaydedebilen ve her zaman, her yerde EKG verilerinin toplanmasını mümkün kılan yüksek kaliteli sinyal elektrot malzemelerine sahip bir mat titanyum kaplama işlemi kullanılmış.

Huawei Watch GT 3 Pro Seramik modelinde kullanılan yüksek teknoloji ürünü seramik sadece güzel olmakla kalmıyor, aynı zamanda korozyona ve ısıya karşı da oldukça dirençli olması ile öne çıkıyor. Titanyum modeli gibi, Seramik modeli de çizilmelere ve kırılmalara karşı oldukça dirençli olağanüstü sert safir cam kristale sahip. Bu modelde çapı 466 piksel çözünürlüğe sahip 1,32 inç AMOLED HD renkli dairesel ekran kullanılıyor.

Uzun pil ömrü ve sağlık izleme

Huawei Watch GT 3 Pro Titanyum modeli 14 güne varan pil ömrü sağlarken, Huawei Watch GT 3 Pro Seramik modeli 7 güne varan pil ömrü sunuyor.

Bir akıllı saatin ana işlevlerinden biri sağlık izleme. Huawei Watch GT 3 Pro ile gelen Elektrokardiyogram (EKG) işlevi, yüksek performanslı EKG sensör modülü sayesinde gerçek zamanlı bir EKG ölçümü, sinüs ritmi, arteriyel fibrilasyon ve çok daha fazlası hakkında bilgi verebiliyor. Ayrıca Huawei Watch GT 3 Pro kardiyovasküler hastalık riskini tarayabilen arteriyel sertlik algılamayı ve SpO2 (kanda bulunan oksijenin oranı) izlemeyi sağlayan HUAWEI TruSeen 5.0+'ı destekleyerek kullanıcıların oksijen seviyesini istediği zaman ölçmesine olanak tanıyor.

Güncellenmiş HUAWEI TruSeen 5.0+ ile saat, kullanıcının kalp atış hızını günde 24 saat boyunca daha da yüksek doğrulukla izleyebiliyor. HUAWEI TruSleep 2.0 Watch GT 3 Serisi sayesinde, kullanıcının uykusunu rahatsız etmeden uyku aşaması izleme, gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme, uykuda solunum izleme ve uyku kalitesi değerlendirme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Artırılmış su direnci ve yeni dalış modu

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Serisi’nin en heyecan verici yeni özelliklerinden biri, artırılmış su direncidir. 200 tur su basıncı testinden geçtikten sonra EN 13319 mühendislik standardına uygunluğu kanıtlanan saat, 30 metre derinliğe kadar serbest dalışı destekleyebilen çığır açan suya dayanıklılık performansına sahip.

Gerçek zamanlı dalış bilgileri sağlayan ve serbest dalışı öğrenen herkes için son derece yararlı olan yeni bir Serbest Dalış Modu eklenen saat, özelleştirilebilir tablolara sahip nefes tutma eğitimi özelliği, kullanıcılara nefes tutma yeteneklerini geliştirmek için kişisel eğitim asistanı gibi yardımcı oluyor.

Bileğinizdeki kişisel asistan

Bir akıllı saatle, bileğinize antrenman, oyun, eğlence ve diğer senaryolar için kullanabileceğiniz birçok farklı uygulama takıyorsunuz. HUAWEI WATCH GT 3 Pro, Bluetooth aramalarını, akıllı sesli asistanı ve çok daha fazlasını destekliyor. Gününüzü yönetmenize yardımcı olan entegre uygulamalardan, arkadaşlarınızdan güncel bilgileri almanızı ve harika zaman geçirmenizi sağlayan eğlenceli ve sosyal uygulamalara kadar birçok uygulamaya erişmenizi sağlıyor. Tüm bunlar, önceki modele göre %30 daha hızlı kablosuz şarj özelliğine sahip güçlü, uzun ömürlü pil tarafından destekleniyor.

Her akıllı telefonla uyumlu

HUAWEI Watch GT 3 Pro Serisi bağımsız olarak çalışabiliyor, bir akıllı telefon ile eşleşebiliyor. Akıllı saatler, ister Android veya iOS ile çalışsın, her akıllı telefonla kolayca senkronize edilebiliyor.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm deri ve kauçuk kayışlı versiyonları 5.499 TL, titanyum modeli ise 7.499 TL, 43mm deri kayışlı versiyon 6.499 TL, seramik versiyon 8.499 TL tavsiye edilen son tüketici fiyatlarıyla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Peşin fiyatına 4 taksit imkânı tanınan akıllı saatler ile birlikte ayrıca, kişisel sağlık izlemesini tamamlayıcı olarak HUAWEI Akıllı Tartı 3 hediye ediliyor.