Huawei, Yeni Akıllı Giyilebilir Cihazlarını Tanıttı

Huawei, Watch Fit 3 ve Watch 4 Pro Space Edition, yenilenen MateBook X Pro ve yeni nesil PaperMatte Ekranlı tableti MatePad 11”S dahil olmak üzere yeni giyilebilir, ses ve akıllı ofis ürünlerini tanıttı.

Huawei, Yeni Akıllı Giyilebilir Cihazlarını Tanıttı

Huawei, Dubai'de "Fashion Forward" sloganıyla gerçekleştirdiği lansmanında birçok yeni ürününü kullanıcıların beğenisine sundu.

Huawei Watch Fit 3, önceki Fit modellerinin klasik kare tasarımını miras alırken, genişletilmiş kayış rengi seçenekleriyle geliyor. 1,82 inç boyutunda AMOLED panelden oluşan ekran, eski seriye göre daha büyük olmasıyla öne çıkıyor. Alüminyum alaşımlı gövdeye sahip Watch Fit 3, 9,9 mm inceliğinde ve 26 gr ağırlığında. Huawei, ayrıca döner kurma kolunu entegre eden canlı kullanıcı arayüzü ile cihazın kullanımını kolaylaştırdığını belirtiyor.

Watch Fit 3'de bulunan Stay Fit uygulamasının yeni baştan yaratıldığını belirten Huawei, gıda veri tabanının 50 farklı ülke ve bölgeyi daha iyi kapsayacak şekilde genişletildiğini ve kullanıcıların diyet ve egzersiz arasında bir denge kurmasına ve daha sağlıklı kilo kaybı elde etmek için bilimden yararlanmasına yardımcı olan yeni bir beslenme analizi özelliği eklendiğini duyurdu. Huawei Watch Fit 3 ayrıca, kullanıcıları sağlıklı alışkanlıklarını sürdürmeye teşvik etmek için kullanıcının alışkanlıklarına, hava koşullarına ve Aktivite halkalarının durumuna göre belirli süreler için belirli egzersiz türlerini öneren Akıllı Spor önerilerini kullanan ilk cihaz olmasıyla öne çıkıyor.

Sağlık izleme konusunda Watch Fit 3, önceki iterasyonları geliştirdiğini iddia eden Huawei TruSleep 4.0 ile geliyor. TruSleep 4.0, söylenene göre daha kapsamlı bir fizyolojik gösterge yelpazesi kapsarken, uyku skoru sistemi geliştirilmiş durumda. Ayrıca teknoloji, uyku düzeni yorumlaması ve özel tavsiyeler sunabiliyor. Yeni Uyku Nefes Farkındalığı özelliğinin ise kullanıcıların daha huzurlu bir şekilde uyumalarını sağlaması hedefleniyor Watch Fit 3 ayrıca yüzde 30 daha istikrarlı kalp atış hızı izleme özelliğine sahip olduğu iddia edilen TruSeen 5.5 sağlık göstergeleri izleme özelliği ile birlikte geliyor. Ek olarak, SpO2 arayüzü yenilenmiş durumda. Bu sayede bir kullanıcı mevcut SpO2'sini 25 saniyede kontrol edebiliyor.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition, roketlerde ve uzay araçlarında kullanılan de Laval nozülünden esinlenen, LAVAL konseptiyle geliyor.

Şirket, akıllı saatte daha hassas sağlık izleme için Huawei TruSeen 5.5+'ın eklenmesi gibi sağlık ve fitness özelliklerinde yapılan iyileştirmelerin yanı sıra, artık yeni sağlık verilerini ve 60 saniye içinde birden fazla temel sağlık göstergesini test etmeye olanak tanıyan yeni bir sağlık eğilimi analizi işlevini kullanıma sunan gelişmiş sağlık raporu sistemi Health Overview 2.0'ın dahil edildiğini belirtiyor.

Lansmanda tanıtılan MateBook X Pro'nun en yeni sürümü ise 980 g ağırlığı ve 13,5 mm inceliğiyle öne çıkıyor. Huawei, dizüstü bilgisayarın Intel Core Ultra 9 işlemciye sahip 1 kg'ın altında ağırlığa sahip tek dizüstü bilgisayar olduğunu iddia ediyor.

HUAWEI MatePad 11.5"S, yeni nesil Huawei PaperMatte Ekrana sahip ilk üretkenlik tableti olmasıyla öne çıkıyor. Tabletin ekranının yüzey yansıtıcılığını yüzde 2'nin altına düşürerek ışık parazitini yüzde 99 oranında ortadan kaldırdığı iddia ediliyor. Bununla birlikte ekran, 3:2 en boy oranına, 144 Hz' yenileme hızına ve 2.8K çözünürlüğe sahip.

Huawei, lansman kapsamında ayrıca resim yapmayı sevenler için kendi geliştirdiği GoPaint uygulamasını duyurdu.

Söz konusu uygulamanın, Huawei 2012 Laboratuvarları ve malzeme, fiziksel optik ve grafik işleme dahil olmak üzere 8 alandan diğer Ar-Ge ekipleri tarafından ortaklaşa geliştirildiği belirtiliyor. Huawei ayrıca canlı ve gerçekçi yazı ve resim efektlerine sahip bir uygulama oluşturmak için en iyi sanat ekipleriyle birlikte çalıştığını aktarıyor. 100'den fazla farklı sanal fırça ve öncü gerçekçi dokularla birlikte gelen uygulama, kullanıcılara üzerinde resim yapabilecekleri gerçekçi ve doğal tuvallerle birlikte geliyor.

FangTian Painting Engine'e sahip GoPaint, kullanıcının fırça darbelerine anında yanıt vermek için çok sayıda katmanı, düşük gecikme süresini ve yüksek kare hızını destekliyor. Öte yandan uygulamayı kullanan kullanıcılar, basitten başlayarak ve daha üst düzey işlevler hakkındaki bilgilerini kademeli olarak derinleştirerek resim yapmayı öğrenebilecek.

Tüm bunların yanı sıra Huawei, gürültü önleme özellikleriyle öne çıkan FreeBuds 6i'nin tanıtımını da gerçekleştirdi. Ayrıca 2.8K OLED ekranlı dizüstü bilgisayar MateBook 14'e ve yeşil renkte sunulan 41 mm Watch GT 4 de tanıtılan cihazlar arasında yerini aldı.