Huawei, Türkiye'de düzenlediği etkinlik ile yeni akıllı ofis ve ses ürünlerini tanıttı

Huawei, ‘Fashion Forward’ konsepti çerçevesinde sunduğu yeni tablet, kulaklık ve dizüstü bilgisayar modellerini Türkiye’de tanıttı.

Huawei, Türkiye'de düzenlediği etkinlik ile yeni ürünlerini tanıttı

Huawei, Türkiye'de gerçekleştirdiği etkinlik ile yeni ses ve akıllı mobil ofis serisinin yeni modellerini tanıttı. Huawei’nin yeni ürünlerini Türkiye pazarına tanıttığı etkinlikte sahne alan Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa Başkanı William Tian, “Sıkı çalışmalarımız, yeni ürün ve hizmetlerimizin yüksek kalitesi sayesinde 2023 yılında çok güçlü bir performans sergiledik. Türkiye, Huawei Avrupa'nın en önemli pazarlarından biri, 2023 gelirimiz bir önceki yıla göre %25 arttı. 2024 yılında da sürekli olarak daha yenilikçi, yaratıcı, modaya uygun ürünleri pazara sunacağız. Tüm ortaklarımıza ve medyadaki dostlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu performans sizin desteğiniz olmadan mümkün olamazdı. Bize inandığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Huawei'nin düzenlediği etkinlik kapsamında tanıtılan ürünler ise şu şekilde:

HUAWEI MatePad Pro 13.2

Huawei iş yaşamında yaratıcılığı artırmak amacıyla tasarladığını belirttiği MatePad Pro 13.2'yi ön satışa sunduğunu duyurdu. 5,5 mm kalınlığında ve 580 gram ağırlığındaki tablet, büyük bir OLED ekrana sahip. 3,4 mm'lik çerçeveleriyle %94’lük ekran-gövde oranına sahip olan ürün, Huawei'nin belirttiğine göre şimdiye kadar üretilmiş en ince, en dar çerçeveli ve en yüksek ekran-gövde oranına sahip tablet olma özelliğini taşıyor. Ek olarak, MatePad'in Renk Yakalama özelliği, kullanıcıların başka bir uygulamadan bir renk seçmesini ve doğrudan kullanmasını sağlıyor.

HUAWEI X-True Display ve HUAWEI SOUND teknolojileriyle desteklenen tablet, HUAWEI M-Pencil (3. nesil) kalem ve HUAWEI Akıllı Manyetik Klavye desteğine de sahip. 32.999 TL fiyattan satılan MatePad Pro 13.2'nin yanında 3. Nesil M-pencil ve MatePad Pro Klavye hediye ediliyor.

HUAWEI FreeClip

Etkinlikte tanıtılan ürünler arasında, geçtiğimiz haftalarda bizim de incelediğimiz Huawei FreeClip de yer aldı. Hareket halindeyken daha konforlu bir dinleme deneyimi sağlamayı amaçlayan C-köprüsü tasarıma sahip cihazın, 10 binden fazla küresel insan kulağı verisi ve 25.000'den fazla güvenilirlik testi eşliğinde tasarlandığı iddia ediliyor. C-köprüsü tasarımı, kulaklıklar için hem klips hem de konektör işlevi görerek, kullanım konforunu ve performansı artırmayı hedefliyor.

FreeClip, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında 36 saate kadar dinlemeyi destekliyor. FreeClip ayrıca, kullanıcının sağ-sol kulak tanımlamasını otomatik olarak yapabilirken, yapay zeka destekli ‘Crystal-Clear’ aramaları ve çift cihaz bağlantısını da destekliyor. 4.999 TL fiyattan satılan FreeClip alınırken AFC400PR koduyla birlikte 400 TL indirim sağlanıyor.

HUAWEI MatePad Air PaperMatte

Huawei'nin MatePad Air PaperMatte Edition tableti, 2800 x 1840 çözünürlüğe ve 144 Hz yenileme hızına sahip. Ürün, PaperMatte Ekranı ile kağıt üzerine kalemle yazma deneyimi ve kağıt benzeri bir okuma deneyimi sunduğunu iddia ediyor.

Yenileme hızını dinamik olarak ayarlayan tablet ekranı, belirli oyunlarda çözünürlüğü artıran ve daha yüksek yenileme hızıyla daha akıcı ve daha kararlı bir oyun deneyimi sağladığını iddia eden SuperRender oyun motoru kullanıyor.

16.999 TL fiyattan satılan MatePad Air PaperMatte'in yanında M-pencil ve Klavye hediyesi ediliyor. Ayrıca AMPAIRPM600PR koduyla 600 TL kupon indirimi sağlanıyor.

HUAWEI MateBook D16, i9 işlemci

HUAWEI MateBook D16, 16 inç Eye Comfort ve FullView Ekranı ve ana akım 15,6 inç dizüstü bilgisayarla aynı ağırlığa sahip olmasıyla öne çıkıyor. Bilgisayar, 13. Nesil Intel Core H serisi işlemcisini kullanıyor.

34.999 TL fiyatla satılan MateBook D16 i9, AMBD16I9PR1000 kupon kodu kullanılarak 1.000 TL daha ucuza alınabiliyor.