Huawei'den Porsche Tasarımlı Yeni Telefon

Lüks telefonlar ilginizi çekiyorsa, Huawei'nin Mate 20 serisinin özelliklerini taşıyan bu havalı telefonunu yakından incelemelisiniz!

Huawei'den yeni "Porsche telefon"

Yeni bir telefon için harcayacağınız paranın sınırı pek yok mu? Huawei'nin Porsche markalı ve tasarımlı yeni telefonu Mate 20 Pro RS, Avusturalya'da satışa sunuldu. Cihaz Türkiye'de satılmıyor anca para sizin için sorun değilse, sanırız telefonu gidip almak da sorun olmayacaktır.

Huawei'den Porsche Tasarımlı Yeni Telefon

2.599 dolar fiyatla satışa sunulan Porsche Design Huawei Mate 20 RS, Kirin 980 yonga setinden güç alıyor ve Mate 20 serisinin tüm özelliklerine sahip. Telefonun Mate 20 serisinden farkı, Alman spor otomobilinden ödünç aldığı stili. Mate 20 RS, ters kablosuz şarj, 4.200mAh pil, QHD+ OLED ekran ve ekran altı parmak izi tarayıcısı gibi Mate 20 serisinin en iyi özelliklerini üzerinde taşıyor.

Porsche logosunun dışında telefonun gövdesindeki deri yüzey, ona daha üst kalitede bir his katıyor. Siyah renk seçeneğiyle satışa sunulan telefon, JB Hi-Fi'den, Leica mağazasından ve Mobileciti'nin web sayfasından satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları