İki dev isim, Netflix'in yeni filmi Animals'ta tekrar bir araya geliyor

Sinema dünyasının en iyi dostluklarından birine sahip olan iki dev isim tekrar bir arada: Ben Affleck ve Matt Damon, yıllar sonra yeni bir film projesi için bir araya geliyor.

İki dev isim, Netflix'in yeni filmi Animals'ta tekrar bir araya geliyor

Sinema dünyasının en eski dostluklarından biri, yeni bir film için bir araya geliyor. Ben Affleck ve Matt Damon, Damon'ın başrolünde ve Affleck'in yönetmen koltuğunda oturacağı yeni suç gerilim filmi Animals'ta birlikte çalışacaklar.

Netflix'in yeni filminin ortak yapımcılığını, geçen yıl Nike'ın Michael Jordan'la ortaklığını konu alan ve gişe rekorları kıran Air'in yapımcılığını da üstlenen Artists Equity adlı yapım şirketi üstlenecek. Filmin çekimlerine Mart 2024'te Los Angeles'ta başlanması bekleniyor.

Ben Affleck'in bu filmde oyuncu olarak yer alıp almayacağı henüz açıklanmış değil. Ancak eşi Jennifer Lopez'in aynı yapım şirketi tarafından üretilen başka bir projede yer alacağı belirtiliyor.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre film, oğlu kaçırılan bir belediye başkan adayının, karısıyla birlikte oğullarını kurtarmak için ellerini kirletmek zorunda kalmasını konu alıyor. Film hakkında şu ana kadar bilinenler bu kadar. Ancak Deadline'a göre çekimler Damon için gerçekten yoğun bir mesai gerektiriyor. Ünlü oyuncu, Animals'ın çekimlerini bitirir bitirmez, bu yılın sonlarına doğru çekilmesi planlanan The Accountant'ın devam filmine geçecek.

Ben Affleck ve Matt Damon ezelden beri arkadaş. Birlikte ilk filmleri 1992 yapımı School Ties'dı ve en iyi bilinen ortak çalışmaları olan 1997 yapımı Good Will Hunting, onlara En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazandırdı.