İnanılmaz küçük PC kasası, CeBIT'te göründü

Yücel Elektronik'in geliştirdiği bu PC kasası, CeBIT Bilişim Euroasia 2012'nin gözdesi olma yolunda!

Bu şey bir PC kasası!

Yücel Elektronik, CEBİT Bilişim Euroasia'2012 Fuarı'nda Technopc markası ile ulaşılan en son teknolojileri sundu. En küçük kasaya sahip Technopc Nano2 ise teknoloji meraklılarının ilgi odağıydı...

Teknoloji dünyasının kalbinin attığı Cebit 2012'ye, en küçük pc kasasına sahip olan Technopc Nano2 serisi damgasını vurdu. Nano2, sadece 173.6 mm x 154.6 mm x 26.2 mm boyutlarındaki kasa, 65 watt gibi düşük bir tüketimi ile de çevreci bir ürün olduğunu da kanıtladı. Yücel Elektronik tarafından üretilen ve yüzde 70'e varan güç tasarrufu sağlan Technopc Nano2'de Intel 847 Dual Core 2MB L3 Cache işlemci bulunuyor. Küçük kasası ile teknolojik bir gelişime öncülük eden Nano2'de, 2/4/8/16 GB DDR3 1333 Mhz bellek seçeneği mevcut. HDMI çıkışı ve üstün grafik performansı ile Full HD filmleri ve oyunları yüksek performansta izleyip oynayabileceğiniz Technopc Nano2 ayrıca Vesa Aparatı ile de LCD monitör arkasına takılarak kullanılabilme avantajı sunuyor. CEBİT Bilişim Euroasia'2012'nin gözdesi olan Nano2 tüm dikkatleri üzerinde toplayarak, IT sektöründe herkesin beğenisini şimdiden kazanmış durumda.

Geliştirilen en son teknolojilerin bir arada sunulduğu ve ziyaretçilerin karşılaştırma imkanı buldukları Cebit Fuarı'na büyük önem verdiklerini belirten Yücel Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yücel " Bölgemizin en büyük bilişim fuarı olan Cebit'de biz de portföyümüzde yer alan en son teknolojilere sahip ürünlerimiz ile teknoloji meraklılarının karşısına çıkıyoruz. Ülke olarak yeniliklere açık ve çabuk adapte oluyoruz. Yücel Elektronik olarak bugünün ve geleceğin teknolojilerine sahip Technopc markalı ürünlerimiz ile ülkemizi teknoloji üreten ülkeler ligine çıkartmayı hedefliyoruz" dedi.

Technopc, fuar alanındaki standında, her yere yanınızda taşıyabileceğiniz PC olarak öne çıkan Technopc Nano2 ile birlikte, masaüstü bilgisayarlarda yüksek performansı büyüleyici estetik ile birleştiren "All in One AIO61 serisi" ile geleceğin bilişim sistemi olarak tanımlanan bulut teknolojisine sahip ZeroClient TP20ve TP50 modelleriyle de göz doldurdu.

TP20 Zero Client ve All in One AIO61

TP20 Zero Client ve All in One AIO61

TP20 Zero Client

Geleceğin teknolojisi olarak tanımlanan ve işlevsel anlamıyla bilişim aygıtları arasında çevrimiçi bilgi paylaşım olarak tanımlanan bulut teknolojisi Tecnhopc TP20ve TP50 Zero Client, teknolojisi ile bilişim sektörünün hizmetine sunuluyor. İşlemcisiz, sabit disksiz, işletim sistemsiz, driversız ve gürültüsüz Zero Client, 13 watt güç tüketimi ile de tasarruf sağlıyor.

All in One AIO61

Yücel Elektronik, Technopc "All In One AIO61" serisi ile masaüstü bilgisayarlarının yüksek performansını, estetik ile birleştiriyor. Geleneksel standart masaüstü bilgisayarların aksine minimalist şık bir tasarımına sahip Technopc All In One Serisi AIO61 serisi 18,5''21,5''ve 23'' Multitouch dokunmatik ekran büyüklüğüne sahip.

Gelişmiş özellikleri ve Microsoft'un sunmuş olduğu en yeni işletim sistemi Windows 8 in de desteği ile iyi bir masaüstü ve dokunmatik ekran deneyimi yaşayacak, düşük enerji tüketimi ile doğayı korurken, ofisinize zarif bir stil ve atmosfer kazandıracaksınız. All in One'da, işlem yapabilmek için parmağınızı ekran üzerinde gezdirmeniz yeterli. Hassas akıllı algılama teknolojisine sahip ekran işlerinizi çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacak,1080P Full HD ekrana sahip Technopc AIO61serisi All In One lar yüksek performans sağlayan Intel Core I3-I5-I7 işlemci seçenekleri ve daha endüstriyel kullanımlar için opsiyonel COM port ve LPT port seçenekleri ile tüketici ile buluşuyor.

Okuyucu Yorumları