Infinity Display, Galaxy A Serisine Gelebilir!

Yeni bir dedikodu, Samsung'un göz alıcı ekranlarının amiral gemisi ceplerle birlikte, orta seviye modellere de geleceğini söylüyor!

Infinity Display için çok güzel haber!

Galaxy S8, S8 Plus ve Note 8'de gördüğümüz, ekran kenarlarını iyice incelten Infinity Display teknolojisi, Samsung'un en üst seviye telefonlarının en çok göze çarpan özelliklerinden. Yeni dedikodulara göreyse bu özellik, orta seviye Samsung telefonlarına da gelecek.

Çince kaynaklardan gelen yeni dedikodulara bakacak olursak A serisi, 2018'de yeni bir ekran teknolojisine yükseltilecek. Aynı kaynağı daha önceki isabetli Galaxy Note 8 sızıntılarıyla hatırlıyoruz, bu yüzden kaynağın güvenilir olduğu söylenebilir. Bununla birlikte tweet'te tam olarak hangi cihazların Infinity Display'e geçeceğinden bahsedilmiyor.

Teknolojinin Galaxy A7 veya A9 gibi serinin daha pahalı telefonlarına geleceği varsayımında rahatlıkla bulunabiliriz. A serisinin 2018'deki tüm modellerinin Infinity Display ile gelme ihtimali de var; böylece seri diğer orta seviye telefonların karşısında öne çıkabilir.

Uygun fiyatlı Galaxy A serisi 2017'nin başlarında ortaya çıkmıştı, bu yüzden yeni telefonların duyurusu önümüzdeki senenin başında, CES 2018'de yapılabilir.

Okuyucu Yorumları