Infinix NOTE 30 Türkiye’de Duyuruldu. İşte Özellikleri ve Fiyatı

Infinix NOTE 30, lansmana özel sınırlı sayıda kulaklık hediyesiyle Türkiye’de satışa çıkıyor.

Infinix NOTE 30 Türkiye’de duyuruldu

Küresel mobil teknoloji markası Infinix, Divan Kuruçeşme İstanbul’da düzenlediği bölgesel lansman toplantısında merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Infinix NOTE 30’un Türkiye’de satışa çıkacağını duyurdu. Infinix NOTE 30, tasarımının yanı sıra batarya özellikleri ve oyun performansı yükseltmeleriyle dikkat çekiyor.

Infinix NOTE 30, 45W Çok Yönlü Hızlı Şarj özelliği ile 5000 mAh bataryayı 30 dakika içinde yüzde 75 doldurma iddiasına sahip ve Bypass Şarj özelliği ile oyun oynarken aşırı ısınmnın da önüne geçilmiş gibi görünüyor. Helio G99 işlemciden güç sağlayan telefonda, 8 GB bellek + 5 GB arttırılabilir bellek özelliğinin yanı sıra 128 GB ve 256 GB seçenekleri de bulunuyor.

6,78 inç boyutunda FullHD+ ekrana sahip NOTE 30, Infinix'in Smart Refresh ve Magellan Engine özelliklerinden yararlanarak 120Hz yenileme hızını kullanıma göre ayarlayabiliyor. Böylece güç ve performans arasında denge sağlanmış durumda. Ekranda TUV Rheinland Sertifikasına sahip bir göz koruma modu da bulunuyor.

Infinix NOTE 30'da 3'lü kamera kurulumu yer alıyor. Telefonda 64 MP ana kamera, 2 MP derinlik efekti destekli kamera ve QVGA AI kamerası bulunuyor. NOTE 30'da aynı anda hem 16 MP ön hem de arka kameranın kullanılabileceği Çift Görünüm Modu gibi özellikler ve geniş filtre seçeneği de yer alıyor.

Infinix NOTE 30 Fiyatı

Infinix NOTE 30, Mavi ve Siyah renk seçenekleri ile 128 GB model için 9.499 TL ve 256 GB model için 9.999 TL fiyatı ile satın alınabilecek. Infinix NOTE 30, lansmana özel sınırlı sayıda kulaklık hediyesiyle birlikte tüm yetkili teknoloji marketlerde satışa çıkıyor.

Infinix NOTE 30 ile Türkiye e-sporuna katkı vermeye devam ediyor

Infinix, etkinlikte ayrıca NOTE 30 serisi ile Türkiye e-spor ekosistemi organizasyonlarından PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Türkiye ve PMPL Avrupa Şampiyonası’nın ana sponsoru olduğunu duyurdu. PUBG MOBILE iş birliğinin 2'inci yılında Türkiye’de mobil e-spor arenasında yer almak isteyen tüm oyuncuları desteklemeyi hedefleyen Infinix bu proje kapsamında sevilen sanatçı Ece Seçkin ile çalıştı. Telefonun oyun performansını vurgulamak amacıyla PUBG MOBILE temalı bir tanıtım filminde rol alan Ece Seçkin, Infinix NOTE 30 lansman gecesine de katıldı.

Infinix ayrıca 2022 PUBG MOBILE Dünya Şampiyonu olan S2G E-sports takımının da sponsoru olduğunu duyurdu. İlerleyen dönemlerde sürpriz etkinliklere ev sahipliği yapacak olan bu sponsorluk kapsamda Infinix, ayrıca takımın mücadele edeceği tüm maçlarda formalarında yer alarak onları desteklemeye devam edecek.