İngilizce'yi çocuğunuza küçük yaşta öğretin!

Soft English Library, küçük yaştaki çocuklar için İngilizce öğrenmeyi eğlenceli bir hale getiriyor!

İngilizce dijital kütüphane!

Bütün yaşamın dijitalleştiği ve globalleştiği bir dünyada İngilizce yaşamsal bir önem kazandı. Dijital dünyada iş yapacak çocuklarımız için İngilizce öğrenmek artık temel eğitimlerinin önemli bir parçası haline geldi.

Ancak, örgün eğitimde İngilizce öğrenmek ne yazık ki çok zor. Üstelik, zorunlu İngilizce dersleri çok ileri yaşlarda başlıyor. Oysa, bilimsel çalışmalar yabancı dil öğreniminin çok küçük yaşlarda başlaması gerektiğini söylüyor.

İngilizce Yalnızca Kitaplardan Öğrenilmez

İngilizce yalnızca kitaptan öğrenilemeyen bir derstir. Çocuklar İngilizce öğrenirken şarkılar, öyküler ve etkileşimli oyunlara gereksinim duyarlar.

Üstelik İngilizce, fonetik (yazıldığı gibi okunan) bir dil değildir. Çocuklar her sözcük ve deyimin nasıl söylendiğini duymak zorundadır.

Soft English Library Nedir?

Soft English Library Nedir?

Soft English Library Nedir?

Soft English Library, çocukların küçük yaşlardan itibaren İngilizce öğrenmelerini kolaylaştıran dijital bir kütüphanedir. Çocukların İngilizce öğrenirken gereksinim duydukları şarkı, canlı öykü ve etkileşimli oyunları içerir.

Soft English Library, binlerce etkileşimli, sesli ve hareketli Flash ® (Adobe Inc, USA) uygulamalarından oluşmaktadır; bugüne kadar yapılmış en iyi çocuk uygulamalarından birisidir.

Bir Kitap Fiyatına Kütüphane!
Soft English Library'nin en çarpıcı özelliklerinden birisi de fiyatı. Binlerce sayfalık dijital kütüphanenin abonelik ücreti yıllık, yalnızca 19.99 dolar. Bu da, dijital teknolojilerin kullanıcıya getirdiği bir avantaj. Çünkü, bu içerik basılı olarak satışa çıksaydı en az 100 dolara satılacaktı.

Teknik Özellikleri ve Abonelik

Teknik Özellikleri ve Abonelik

Teknik Özellikler

Hedef Kitle: Soft English Libraray, ana sınıfından başlayarak, ilköğretim sonuna kadar (5 – 12 yaş) öğrencileri hedefler.

İçerik: Soft English Libraray'de 100 canlı şarkı; 100 canlı öykü; Fonetik alıştırmaları; Eğlenceli oyunlar ve yaklaşık 1000 sözlü, etkileşimli bir sözlük içerir.

Teknoloji: Soft English Libraray, tamamen Flash ® (Adobe Inc, USA) teknolojisi üzerine kurulmuştur. Bütün bölümler, canlı, sesli ve etkileşimlidir.

Uyumluluk: Soft English Libraray, Flash ® (Adobe Inc, USA) çalıştıran bütün dijital aygıtlarda çalışır (PC, Tablet PC, Mobil cihazlar, vb.).

Abonelik: İnternet üzerinden online olarak yıllık abonelik kabul edilir. Abonelik ücreti, yıllık, yalnızca 19.99 dolardır.

Adres: Soft English Library için abonelik adresi: http://softenglish.com

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları