Instagram Hikayeleri Yabancılara Göründü!

Instagram'a kısa süreyle yaşanan bir sorun, bazı kullanıcıların yabancıların Instagram hikayelerini görmesine yol açtı!

Instagram hikayeniz sızdı!

Instagram'daki bir hata, bazı kullanıcıların "hikayelerinin" yabancılar tarafından görüntülenebilmesine yol açtı. Instagram, Twitter'daki şikayetlere verdiği bir cevapta sorunu doğruladı. Instagram'ın sahibi Facebook'un yaşadığı gizlilik fiyaskolarının ardından böyle bir şeyin yaşanması, firma için yeni bir skandal demek.

Instagram Hikayeleri Yabancılara Göründü!

Instagram'a göre sorun, "az sayıda kullanıcının" Instagram hikayelerinin, takip edilmeyen hesaplarda görünmesine yol açtı. Bununla birlikte hikayenin gizli hesaplarda tamamen yüklenmediği belirtiliyor. Instagram, sorunu birkaç saat içerisinde onardığını söylüyor. Instagram, sorundan "küçük bir yüzdenin" etkilendiğini söylese de hikayeler işlevini günde 500 milyon kişi kullanıyor ve "küçük bir yüzde" eğer yüzde 1 ise, burada 5 milyona denk geliyor.

Instagram'dan gelen açıklamanın Türkçe çevirisini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz:

"Az sayıda kullanıcının Instagram Hikayesi tepsisinin takip etmediği kullanıcıları gösterdiğinin farkındayız. Hesabınız özelse, Hikayeleriniz sizi takip etmeyen kişiler tarafından görülmedi. Bu, çözdüğümüz bir hatadan kaynaklandı."

Okuyucu Yorumları