iOS 9 hazır; İndirin

Yeni iOS sürümü iOS 9, Apple tarafından indirmeye sunuldu. İşte yenilikler ve fazlası...

iOS 9 hazır; İndirin

Apple'ın birkaç ay önce tanıttığı iOS 9, sadece birkaç dakika önce indirmeye sunuldu. iPhone 4S ve iPad 2 dahil olmak üzere neredeyse tüm iOS'lu cihazlar için sunulan yeni iOS sürümü, önemli yenilikleri de beraberinde getiriyor.

Mail, Haritalar, Notlar gibi standart Apple uygulamalarına yeni yetenekler kazandıran iOS 9, aynı zamanda Siri için de bazı yenilikler sunuyor. Örneğin Siri'ye sadece tek bir konumda çekilmiş fotoğrafları göstermesini isteyebiliyorsunuz. iPhone 6S serisi ile gelen 3D Touch özelliği de, iOS 9 tarafından ilk kez destekleniyor.

Apple'ın akıllı ev arayüzü HomeKit konusunda da aşama kaydeden iOS 9, asıl yenilikleri iPad'lere sunuyor. Picture in Picture özelliği ile artık videoları bir başka uygulamanın üzerinde izleyebiliyorsunuz. İki uygulamayı yan yana açabilen Split View özelliği de, iOS 9'un özenmli özellikleri arasında. Ancak Split View özelliği, sadece iPad Air 2'de kullanılabiliyor.

iOS 9 güncellemesine ulaşmak için Ayarlar menüsündeki Yazılım Güncelleme seçeneğine girin, güncelleme işlemini başlatın. Güncelleme boyutunun, cihazınıza göre 1 ile 1.3 GB arasında değişebileceğini de söyleyelim.

iOS 9 incelememizi, önümüzdeki saatlerde CHIP Online'da bulabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları