iOS 9, hepsinden hızlı çıktı!

Apple'ın iOS 9 işletim sistemi, bu konuda siğer iOS'lardan çok daha hızlı çıktı!

iOS 9, hepsinden hızlı çıktı!

Apple'ın yeni işletim sistemi sürümü iOS 9, geçtiğimiz ay kullanıcılara sunulmuştu. Apple'ın yeni iOS 9 işletim sistemine ilişkin bilgilere göre, şu an iPhone ve iPad'leri kapsayan Apple ekosisteminin yüzde 61'i yeni işletim sistemini kullanıyor. Bu rakam geçtiğimiz 5 Ekim tarihinde yüzde 57 civarındaydı.

iOS 9'un 16 Eylül tarihinde kullanıcılara sunulmasını takip eden 4 gün içinde iPhone ve iPad kullanıcılarının yüzde 50'si yeni işletim sistemine geçiş yapmışlardı. Bu da şu ana kadar yayınlanan iOS güncellemeleri arasında en hızlı adaptasyon süresi demek.

Diğer yandan teknik sorunlar bakımından da iOS 8'e göre daha başarılı olan iOS 9, eski güncellemeye göre daha az kusurla kullanıcılarına uğraştırdı. Elbette halen işletim sistemine güncelleme gelmeye devam ediyor. 9.0.1 ve 9.0.2 güncellemeleriyle bazı eksiklikler giderilmişti. Henüz yayınlanan 9.1 sürümüyle de bazı yenilikler işletim sistemine eklendi. Yeni güncellemede en dikkat çeken detaylar arasında elbette eklenen yeni emojiler var.

Okuyucu Yorumları