iOS cihazınızı temizlemenin kolay yolu!

iPhone'unuz veya iPad'iniz yavaşladıysa, çözüm onu bu araçla iyice temizlemekten geçiyor!

iPhone'unuzu temizleyin!

iPhone'unuzda veya iPad'inizde yeni uygulama yükleyecek boş alan bulamıyorsanız, temizlik zamanı gelmiş demektir. iMyfone Space Saver for iOS, cihazınızı kapsamlı bir temizlikten geçirerek hızla boş alan açmanızı sağlıyor.

Programı cadılar bayramı nedeniyle bugün ücretsiz olarak yüklemek mümkün. Bu adresten GET IT FREE düğmesine basarak yükleyebilirsiniz.

Windows üzerinde çalışan iMyfone Space Saver for iOS'un yetenekleri arasında 30'un üzerinde gereksiz dosya türünü silerek yer açma, fotoğrafları sıkıştırarak yüzde 75'e kadar alan kazanma ve sık güncellemeler var. Yazılımı kullanmak için iOS cihazınızı PC'nize bağlamanız yeterli oluyor. Bunun ardından tarama işlevini gerçekleştirip geçici, üçüncü parti uygulamalar tarafından bırakılan gereksiz dosyaları silebiliyorsunuz. Fotoğraflarınızın uygulama tarafından sıkıştırılacak olması sizi endişelendirmesin, çünkü orijinal fotoğraflar sıkıştırma işleminden önce bilgisayarınıza yedekleniyor.

iOS cihazınızı temizlemenin kolay yolu!

iPhone'unuzu veya iPad'inizi gereksiz dosyalardan arındırıp ilk günkü hızına kavuşturmak istiyorsanız, iMyfone Space Saver for iOS'u denemenizi tavsiye ediyoruz. Şu sıralar indirimde olan uygulama, ücretsiz olarak denenebiliyor ve 9,95 dolara satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları