WhatsApp, iPhone'lara "resim içinde resim" özelliğini getiriyor

iOS üzerinde WhatsApp kullananlar... Resim içinde resim özelliği önemli bir derdi sona erdirmek için hazır.

WhatsApp, iPhone'lara "resim içinde resim" özelliğini getiriyor

WhatsApp, iOS uygulaması için hazırladığı en son güncellemesiyle resim içinde resim özelliğini iPhone'lara getiriyor. Bu özellik, kullanıcıların görüşme sırasında video akışını kapatmadan WhatsApp'a veya diğer uygulamalara erişmesine olanak tanıyor.

Şirket, iOS uygulamasının 23.3.77 sürümüyle beraber özelliği kullanıma sunmaya başladı. Şimdiye kadar, bir WhatsApp görüntülü araması sırasında iPhone'unuzda başka bir uygulamaya geçerseniz, diğer kişi sizi göremiyordu. Yeni özellik, görüntüyü kesmeden bir mesaja yanıt vermenize veya telefonunuzdaki bazı bilgileri aramanıza olanak tanıyor.

WhatsApp bu özelliği ilk olarak geçtiğimiz Aralık ayında duyurmuş ve seçili kişilerle test etmeye başlamıştı.

WhatsApp, bu özelliğin yanı sıra hem iOS hem de Android'de belge gönderirken altyazı ekleme özelliğini de kullanıma sunuyor.

Ayrıca şirket, iOS kullanıcılarının tek seferde 100 resim veya belge göndermesine olanak tanıyan bir özelliği de test ediyor. Bu özellik en son güncelleme itibariyle Android kullanıcıları tarafından zaten kullanılabiliyor.

WhatsApp, ses güncellemeleri, Durum’a (Hikayeler’in WhatsApp için uyarlanmış versiyonu) emoji tepkileri, Heykellerdeki zengin bağlantı önizlemeleri, bir güncellemeyi kimlerin görüntüleyebileceğini kısıtlama ve yeni bir Durum yüklemişlerse profil resminin etrafında halkalar gösterme gibi Durum’la ilgili bir dizi özelliği bu ayın başlarında kullanıma sundu…