iPad 2'yi iOS 9.3 yükseltmeyin. Çünkü...

Eğer bu cihaza sahipseniz, iOS 9.3'den uzak durun! Aksi halde cihazınız "ölebilir"

iOS 9.3'ü sakın indirmeyin!

Apple'ın henüz birkaç gün önce düzenlediği etkinlikte kullanıma sunduğu iOS 9.3 güncellemesi, şimdiden pek çok Apple kullanıcısı tarafından indirilmiş durumda. Yeni güncellemeyle beraber pek çok yenilik ve düzeltme söz konusu. Fakat güncelleme beraberinde sıkıntıları da getirdi. Bu sıkıntılardan mustarip olacaklar ise iPad 2 sahipleri.

iPad 2 sahiplerinin de indirmeye çalıştığı iOS 9.3 güncellemesi, cihazlarının sonunu getirmiş olabilir. Zira yeni güncellemenin yüklendiği cihazlarda ortaya çıkan hataya göre, etkinleştirme aşamasında iPad 2'ler "ölebiliyor". Güncelleme sonrası, "Etkinleştirme sunucusu geçici olarak kullanılamadığı için, iPad'iniz etkinleştirilemedi. Etkinleştirmek için iPad'inizi iTunes'a bağlamayı deneyin veya birkaç dakika sonra yeniden deneyin" şeklinde bir uyarıyı ekrana getiren iPad 2'ler, geri yükleme ile de eski haline dönmüyor.

Globalden gelen hata bilgilerin yanı sıra ülkemizde de benzer sorunlar baş gösteriyor. Apple tarafındansa henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. O nedenle eğer iPad 2 sahibi iseniz, şimdilik iOS 9.3 güncellemesinden uzak durmanızda fayda var.

Okuyucu Yorumları