iPad Pro Bükülüyor mu? Test Edildi!

Apple'ın yeni iPad Pro'su ne kadar dayanıklı? Kolay bükülüyor mu, ekranı çizilmelere karşı dayanıklı mı? İşte cevabı veren video.

iPad Pro'yu "büktüler"

Apple, kısa bir süre önce yeni tableti iPad Pro'yu tanıttı hatırlarsanız. AnTuTu'da rekorlar kıran Apple'ın yeni tableti, büyük ekranıyla da göz dolduruyor. Peki, yeni iPad Pro ne kadar dayanıklı?

iFixit, yeni tanıtılan teknolojik cihazların tamir edilebilirliğini ölçümlerken, JerryRigEverything ise cihazların dayanıklılığını ölçüyor. Ağır kesici ve delici aletlerla yeni teknoloji cihazlarını zorlu testlere tabi tutan JerryRigEverything'in bu defaki konuğu kuşkusuz yeni iPad Pro'ydu.

iPad Pro'ya yaklaşık 7 dakika içinde zorlu testler uygulayan JerryRigEverything; ekranın çizilmesinden, tabletin kenarlarının soyulmasına, arkadaki alüminyum yüzeyin dayanıklılığından, tabletin ateşe karşı gösterdiği mukavemete kadar pek çok testi gerçekleştirmiş. Sonunda da hızını alamayıp iPad Pro'yu ortadan ikiye kırmakta çekinmemiş. Evet, iPad Pro bükülüyor. Nasıl sorusunun cevabını ise JerryRigEverything yukarıdaki videoda veriyor.

Okuyucu Yorumları