iPhone 11'de Önemli Bir Özellik Olmayacak!

Apple, yeni akıllı telefon iPhone 11'de önemli bir özelliğe sırt çevirecek gibi görünüyor.

Apple tutkunlarını üzecek haber!

Evet, Apple bu defa fanların yüzünü güldürmeyecek gibi görünüyor. Kaldı ki, pek çok aksesuarını fahiş fiyattan satarak fanların gönlünde ayrı bir yer edinmiş olan Apple, gelecek yeni modeli iPhone 11'de de bunu katlayarak sürdürmeye devam edek gibi görünüyor. Apple'ın beklenen yeni akıllı telefon iPhone 11 için sızıntılar sürüyor ve bu defa gelen sızıntı ise fanlar için pek hoş değil.

Gelen bilgilere göre Apple, yeni amirali iPhone 11'de Lightning'de ısrarcı olacak ve USB-C portuna geçiş yapmayacak. Sadece bu da değil; gelen bilgilere göre yeni telefonun kutu içeriğinde hızlı şarj adamtörü de yer almayacak. En azından Japon teknoloji sitesi Macotakara'nın söylemi bu yönde.

Macotakara'nın iddiasına göre Apple maliyetleri düşürmek için USB-C'ye geçiş yapmayarak Lightning'i korumaya devam edecek. Ancak bu arada iPhone XS'lerin fiyatının 10 bin TL'yi aşkın olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yani o kadar parayı veren kullanıcıların bir port değişti diye birkaç dolar veya birkaç yüz TL daha vermekten kaçınacaklarını açıkçası sanmıyoruz. Umarız Apple bu iddiaları yalanlar ve eylül ayında fiyatını hak eden yeni bir modelle karşımıza çıkar. Aksi halde fanlarının olumsuz eleştirilerini alacağı muhakkak.

Okuyucu Yorumları