iPhone 14 Pro ve iPhone 15 Pro'nun çerçeve kalınlıkları arasındaki fark ilk kez bu kadar net göründü

iPhone 15 Pro'nun, iPhone 14 Pro'ya göre daha ince bir çerçeve ile geleceği neredeyse kesin. Peki ama aralarındaki fark nasıl görünecek? Kendi gözlerinizle görün...

iPhone 14 Pro ve iPhone 15 Pro'nun çerçeve farkı ilk kez bu kadar net göründü

Apple’ın yaklaşık bir ay içinde iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor. Tüm modellerin Dinamik Ada (Dynamic Island) kesimine sahip olması beklenirken, iPhone 15 Pro sürümlerinin ultra ince bir çerçeveye sahip olduğu söyleniyor. Ve şimdi, Koreli bir blog sayfası olan Naver'de, iPhone 14 Pro ile iPhone 15 Pro arasındaki çerçeve farkını vurgulayan bir karşılaştırma görüntüsü yayınladı.

Apple’ın 2,17 mm çerçeveden 1,55 mm’ye geçiş yapması kağıt üzerinde çok büyük bir fark gibi gözükmeyebilir, ancak her iki telefonun yan yana karşılaştırması tasarım arasındaki muazzam farkı ortaya koyuyor. Son sızıntılar, bunun Apple’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çerçevesiz bir iPhone sunma hedefine yönelik bir başka adım olduğunu öneriyor.

Apple'ın 2027'ye kadar iPhone için yol haritasıyla ilgili büyük bir Apple sızıntısına göre, Cupertinolu teknoloji devi, ekranın arkasında hem TrueDepth hem de kamera sensörlerinin olacağı çerçevesiz bir iPhone’u dört yıl içinde piyasaya sürmeyi planlıyor.

Samsung, şirketin bazı amiral gemisi Galaxy S telefonlarında kavisli kenarlı bir ekran sunarken, Apple, iPhone’un düz ekranını ve köşeli tasarımını korumak istiyor.