iPhone 5 bu defa fena sızdı!

iPhone 5 ne zaman çıkacak, neler sunacak? Cevaplar işin tam merkezinden gelen bu haberde...

iPhone 5 fena sızdı!

Hüseyin Cem Köylü

En büyük iPhone üreticisi olan Çinli Foxconn fabrikasından adı açıklanmayan bir çalışan, iPhone 5 olarak adlandırılan bir cihazın üretimine başlanmak üzere olduğunu söyledi. 9to5Mac'e konuşan kaynak, birbirinden biraz farklı değişik birkaç örneğin dolaştığını, fakat hangisinin üretimine başlanılacağına henüz karar verilmediğini aktardı.

Foxxcon çalışanı, örnekler arasında belirgin benzerlikler olduğunu da söyledi. 4 inç (ya da daha büyük) ekran ve tamamen farklı bir tasarım... Yeni tasarımın 4/4S 'ten daha uzun ve geniş olduğu da bilgiler arasında.

Geçtiğimiz yıl, ilkbahar sonuna kadar iPhone 4S'in üretimine başlandığını görmedik, bu yüzden de tahmin edilenden daha geç, sonbaharda çıktı telefon. Taze raporlar, iPhone 5 üretimine yakında başlanacağını söylüyor. Görünen o ki Apple eski rutini olan, yazın WWDC'de telefon tanıtımına geri dönüyor.

Tabii ki tek bir söze inanmamak gerekir, fakat aynı çalışanın geçtiğimiz yıl iPhone 5 değil, iPhone 4S tanıtılacağını da doğru raporladığı söyleniyor.

Okuyucu Yorumları