iPhone İçin Apple Pencil Bombası!

Apple, Samsung Galaxy Note ile daha iyi rekabet etmek için Apple Pencil'ı iPhone'a getirecek mi?

iPhone'a Apple Pencil mi geliyor?

Samsung Galaxy Note 8'in tanıtılması ve tanıtım boyunca sürekli olarak Apple'a yapılan göndermeler, muhtemelen Apple'ın canını bir hayli sıkmıştır. Elbette Apple'ın yeni amirali iPhone 8 tanıtımında işler değişebilir. Ancak bilinen bir gerçek var ki, iPhone 8'de Note 8'den farklı olarak bir S Pen olmayacak. Gelen haberlere göre Apple, bu konuda bir hayli düşünceli ve artık harekete geçmek istiyor.

iPhone İçin Apple Pencil Bombası!

Bir patent örneğine göre Apple, iPhone 8 için olmasa da yakın gelecekte iPhone'larına Apple Pencil desteği getirmek istiyor. Böylece Samsung'un Note serisine iyi bir rakip getirme düşüncesinde olan Apple, aslında bu konu hakkında daha önce de çeşitli sızıntılarla anılmıştı. Ancak hiç somut bir örnekle karşılaşmamıştık.

"Noise Correction for a Stylus Touch Device" adıyla ortaya çıkan patent örneğinde, Apple Pencil'ın akıllı telefon yüzeyleri için uygun olabileceği açıklanıyor. Elbette konu Apple ve onun patentleri olunca, hangisinin ne zaman gerçekleşeceğini kestirmek bir hayli güç. Bunu da diğerleri gibi bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları